U bevindt zich hier: Home - Over ons -Organisatie

Organisatie

Van oudsher is van der Horst aannemers een familiebedrijf en daar zijn we trots op. De familiecultuur is nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. We zijn altijd op zoek naar hoe het voor u, onze klant, sneller, beter en efficiënter kan.

 

Van ontwerp tot en met oplevering

Dat realiseren we onder meer door het totale bouwtraject te verzorgen, van ontwerp tot oplevering. Onze deskundige tekenaars op onze eigen tekenafdeling werken met de modernste hard- en software en de lijnen met u en binnen onze organisatie zijn kort.


We beschikken daarnaast over een eigen materieeldienst, waardoor we altijd bouwkranen, steigers, machines, containers en ander materieel paraat hebben. En in onze timmerfabriek worden kozijnen, ramen, deuren en prefab elementen onder KOMO-certificaat geproduceerd.

We bewaken daardoor te allen tijde zelf de kwaliteit, schakelen snel en werken efficiënt. In de loop der jaren heeft dit geresulteerd in een vaste en tevreden klantenkring. Kijk maar eens naar onze referenties.

 

Continu bezig met innovatie

Innovatie is voor ons belangrijk. Het maakt vast onderdeel uit van ons werkproces. Zo beschikken we over een brede kennis op het gebied van techniek en details, die we continu doorontwikkelen.

En we werken met hechte, betrouwbare teams. Teams van jongere medewerkers, die veelal met zeer waardevolle nieuwe ideeën komen. Zij werken samen met meer ervaren vakmensen die op hun beurt hun jarenlange kennis en ervaring op hun jongere collega’s overbrengen.

 

Betrouwbaar, flexibel een veelzijdig

We zijn met name in Zuidoost Nederland actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, recreatiebouw en onderhoud & renovatie. Van particulieren en woningcorporaties tot overheden en grootzakelijke klanten, we werken voor een uitgebreide kring van opdrachtgevers.

Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een professionele werkwijze die zich met name kenmerkt door betrouwbaarheid, flexibiliteit en veelzijdigheid. Kwaliteit staat daarbij altijd centraal.

 

Gemotiveerd en goed opgeleid personeel

Momenteel telt van der Horst aannemers ruim 65 gemotiveerde medewerkers. Het zijn allemaal echte vakmensen die over de juiste kennis en mentaliteit beschikken en die veelal door onszelf zijn opgeleid.

Zij beschrijven de werksfeer bij van der Horst als prettig en informeel en dat uit zich in lange, trouwe dienstverbanden. We mogen hier dan ook regelmatig een jubilaris feliciteren.

Van der Horst aannemers is een handelsnaam voor de volgende bedrijven:

  • van der Horst projecten B.V.
  • van der Horst bouwservice B.V.
  • van der Horst bouw en onderhoud B.V.
  • van der Horst wonen B.V. 
 
 
 
 
 

Wij zijn aangesloten bij:

portfolio1

portfolio2

Logo-lvcm