24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Start verbouwing D'n Toomp

Home - Actueel - Start verbouwing D'n Toomp

Feestelijk tekenmoment

Op vrijdag 21 april was het feest in Heijen! Het startmoment van de verbouwing van de multifunctionele accommodatie (MFA) hebben we die dag feestelijk gevierd met een tekenmoment. Samen met met onderaannemers gaan we aan de slag om D’n Toomp om te toveren tot een prachtige multifunctionele accommodatie

Tijdens het tekenmoment hield Ted van Schijndel samen met wethouder Janine van Hulsteijn en burgemeester Hans Teunissen korte toespraken over het verloop van het project tot nu toe. Vervolgens werd er samen met de gemeente en een aantal leerlingen van basisscholen een groot bord met een impressie van het gebouw ondertekend.

Opwaardering MFA Heijen

Het project ‘Opwaardering MFA Heijen’ is een samenwerking tussen de gemeente Gennep, D’n Toomp, gymzaal Heijen, basisschool De Heggerank en Madelief Kindercentrum. Het gebouw wordt duurzamer gemaakt en er wordt gezorgd voor onderhoud en multifunctionaliteit. Door het gebouw meer eenheid te laten uitstralen, wordt het multifunctioneler en aantrekkelijker voor verschillende activiteiten.

Mooier en energiezuiniger

Om het gebouw te verduurzamen wordt er hoogwaardige dakisolatie, isolatieglas, ledverlichting, warmtepompen en zonnepanelen geïnstalleerd. Zo wordt MFA Heijen niet alleen mooier, maar ook nog eens energiezuiniger!

De verbouwing begint in de gymzaal en zal daarna verder gaan in basisschool De Heggerank en D’n Toomp. Werkzaamheden in basisschool De Heggerank worden zoveel mogelijk uitgevoerd in de meivakantie, zodat de kinderen hier geen overlast van hebben. De verbouwingen in D’n Toomp vallen deels in de zomervakantie en zullen na de vakantie klaar zijn.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd