24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Ben jij vindingrijk?

Home - Werken bij

Werken bij Van der Horst

Bij van der Horst zijn we altijd op zoek naar gedreven professionals die niet weglopen voor een fikse uitdaging. En die pas rusten als zij samen met hun collega’s de beste oplossing voor de opdrachtgever hebben gevonden. Lees alleen verder als jij daar een kick van krijgt. Als je creatief bent en altijd verder denkt dan je opdracht. Je hebt hart voor de zaak en voor je collega’s, bent betrouwbaar, flexibel en recht door zee. Want in een hecht, goed ingespeeld team moet je natuurlijk op elkaar kunnen bouwen. Naast onderstaande vacatures zijn wij altijd op zoek naar (bijna) afgestudeerde HBO/TU’ers. Ook voor een passende, interessante afstudeeropdracht staan wij open! 

 

Ben jij klantgericht, verantwoordelijk, volhardend en vindingrijk?

Beschik jij over dat typische van der Horst-DNA?


Neem contact op met Patricia, 06 53719221 of mail ons p.vanbarneveld@vanderhorstaannemers.nl.

Werken in de bouw

Onderhoudsmonteur materieeldienst

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een echte sleutelaar. Ga jij geen enkel technisch vraagstuk uit de weg? Dan ben jij de onderhoudsmonteur die we zoeken!


Functieomschrijving

Onderhouds metselaar / tegelzetter

Onderhouds metselaar / tegelzetter

Voel jij je thuis in een service en onderhoudsteam? Heb je graag contact met bewoners en ben je bovendien een echte vakman?
Bekijk dan zeker deze bouw vacature!


Functieomschrijving

Uitvoerder

Uitvoerder

Ben jij geen gewone uitvoerder maar een echte bouwplaatsmanager 2.0? Lees dan onderstaande bouw vacature en solliciteer!

Functieomschrijving

Leerling timmerman

Leerling timmerman

Ben jij een enthousiaste leerling die alle fijne kneepjes van het timmervak wil leren? Heb jij twee rechterhanden en wil je daar meer mee doen? Ben jij de vakman van de toekomst? Lees dan onderstaande bouw vacature en solliciteer!

Functieomschrijving

Timmerman service en onderhoud

Timmerman service en onderhoud

Voor een allround timmerman binnen het service en onderhoud, is geen dag hetzelfde want de werkzaamheden zijn heel divers. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de bouw, Lees dan onderstaande bouw vacature en solliciteer!

Functieomschrijving

Allround timmerman utiliteit

Allround timmerman utiliteit

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan als allround timmerman bij utiliteitsprojecten in de sectoren recreatie (o.a. sportaccommodaties met sporthal/zwembad), horeca, bedrijfshuisvesting, onderwijs en publieke gebouwen, lees dan de gehele bouw vacature.

Functieomschrijving

9000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

30

gebouwen brandwerend gemaakt

29

sportaccommodaties gerealiseerd