24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Brandveiligheid

Home - Uitdagingen - Brandveiligheid
Man in oranje kleding voert controle uit

Brandwerende voorzieningen, een vak apart

Alle bouwwerken in Nederland moeten voldoen aan de voorschriften uit het Bouwbesluit. Het bevoegd gezag – meestal de gemeente – heeft de taak om op deze voorschriften toe te zien. Goede brandwerende voorzieningen beperken het risico op slachtoffers, maar brand- of rookschade kan ook gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het realiseren van brandwerende voorzieningen is een speciale tak van sport. En hierin zijn wij uitstekend getraind. Rond brandveiligheidsprojecten kunnen wij u totaal ontzorgen, van de opname tot en met de uitvoering én het maken van een beheersplan. Voor diverse opdrachtgevers in onder andere zorg en farmacie hebben we daarnaast een adviserende rol.

Eigen fire Safety Engineers

Projecten op dit vlak worden geleid door onze eigen Fire Safety Engineers. Zij adviseren u en ontwerpen het systeem conform de in uw sector of bedrijf geldende normen en richtlijnen. Onze uitvoerende medewerkers zijn gecertificeerd als Montage Expert Brandveiligheid (MEB) en denken actief mee. Belangrijk, want ook in het aanbrengen van de voorzieningen maken we het verschil. Dat zit ‘m vaak in details zoals het dichten van een doorvoer, die uiteindelijk bepalen hoe brandwerend de totale deur of muur is. Om de brandwerendheid van uw gebouw te borgen, wordt door middel van QR-log een logboek van de doorvoeringen gemaakt.

Wat is úw uitdaging?

Contact opnemen

9000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd