24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Logistiek

Home - Uitdagingen - Logistiek

Inventief op de vierkante meter

Bij inbreidingsprojecten, veelal in dichtbebouwde binnensteden, vormt de beperkte ruimte de uitdaging. Maar ook bij (ver)bouwplannen in een bestaande setting hebben we soms maar een ‘postzegel’ voor opslag, soms helemaal niets. Dan komt het er op aan je bouwplaats slim in te richten, waar mogelijk te kiezen voor prefab en soms de bouwvolgorde aan te passen. Cruciaal in dergelijke gevallen: materialen just-in-time laten leveren zodat je maar een minimum aan opslag nodig hebt. Het is in dit verband ook heel handig dat we op onze werf een eigen milieustraat hebben ingericht. Afval en bouwresten nemen we elke dag mee om te zorgen dat de bouwplaats vrij en veilig blijft.

Investeren in bouwpartners betaalt zich uit

Om het principe van just-in-time waar te maken, moet je heel strak plannen en die planning ook stipt uitvoeren. Bovendien moet je blind kunnen vertrouwen op je bouwpartners en toeleveranciers. In die essentiële relaties heeft Van der Horst consequent geïnvesteerd. Dat betaalt zich elke dag weer uit in de praktijk. Wat ook helpt is dat we beschikken over een eigen materieeldienst, waardoor we ons materieel just-in-time kunnen inzetten.

 

Wat is úw uitdaging?

Contact opnemen

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd