24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Over ons

Home - Over ons
Twee mannen in overleg bij beeldscherm

Van der Horst weet waar je aan begint

Goed bouwen is voor een aannemer een vereiste. Van der Horst aannemers in Mill vindt het even belangrijk dat het bouwproces soepel verloopt. Ook als u voor extra uitdagingen staat met betrekking tot uw planning of budget, bouwtechniek, logistiek of de omstandigheden ter plekke. Vaak spelen zelfs meer uitdagingen tegelijk. Laat dát nou precies de projecten zijn waar we bij Van der Horst warm voor lopen. Omdat bij complexe uitdagingen in de bouw onze meerwaarde pas echt tot zijn recht komt. Juist dan moet je vindingrijk zijn om samen met je opdrachtgever tot de best mogelijke oplossing te komen. Voor minder doen we het niet.

 

Innovatie in de bouw

Voor bouwen in de toekomst staan meerdere thema’s centraal. In de kern draait het voornamelijk om slim en sleutelklaar bouwen, duurzame huisvesting en turn key oplevering. Wij zoeken daarom ook altijd naar de vraag áchter de vraag en werken nauw samen om een gefundeerde oplossing te bieden voor duurzaamheidsvraagstukken, lean bouwen en bouwen volgens UAV-GC (geïntegreerde contracten).

Hoe eerder hoe beter

Het begint ermee dat wij úw proces en wensen voorop stellen en daar onze oplossing en aanpak op afstemmen. Daarbij zien wij onszelf ook als bewakers van úw portemonnee. Grote woorden, maar die nemen we uiterst serieus. Daarbij helpt het enorm als we zo vroeg mogelijk in het proces worden betrokken. We weten allemaal dat de invloed op het uiteindelijke "product' en de kosten exponentieel afneemt in de loop van het project. In het ontwerp en de uitwerking vallen de cruciale beslissingen. Met name dáár maken wij met onze bouwkundige expertise het verschil door slim mee te denken, consequenties van bepaalde keuzes inzichtelijk te maken en waar nodig in te grijpen en bij te sturen.

"Wij zoeken altijd naar de vraag áchter de vraag,

om tot de best mogelijke oplossing te komen."

 

Marcel, Kostendeskundige

Echt samen optrekken

U kunt ons koppelen aan uw eigen architect en bouwtechnische adviseurs om samen een bouwteam te vormen of ons inschakelen als partner voor design & build. In dat laatste geval stellen wij ons eigen team samen en nemen we de totale verantwoordelijkheid van u over. Desgewenst zelfs inclusief het meerjarig onderhoud. Wij verduurzamen gebouwen en maken vooraf onze keuze voor architect en installateurs. De ervaring heeft ons geleerd dat je elkaar pas optimaal aanvult als je echt samen optrekt met een gezamenlijk doel voor ogen.
 

Het betere alternatief

Uw voordeel: één partij die u alle zorgen uit handen neemt en die u overal op kunt aanspreken. Van het eerste idee tot en met het onderhoud. Wees wel gewaarschuwd: we nemen niets voor lief. Als UAV-GC bouwer willen wij altijd de achterliggende reden van bepaalde keuzes weten, om u waar mogelijk op betere alternatieven te wijzen. Wat ons betreft begint het allemaal met één helder uitgangspunt: de vraag van je klant serieus nemen.

 

Bus met bestickering van 24/7 bouw service

24/7 Paraat voor reparatie en onderhoud

Van der Horst beschikt over een eigen 24/7 Bouwservice. Allround vakmensen met goed geoutilleerde bussen die ter plekke onderhoud en reparaties verrichten. In geval van calamiteiten zoals inbraak-, water-, stormschade staan we dag en nacht voor u paraat.

Van der Horst-DNA

Van der Horst werkt met een ervaren harde kern. Een fantastisch team waar we trots op zijn. Stuk voor stuk professionals met het echte Van der Horst-DNA: klantgericht, verantwoordelijk, volhardend en vindingrijk. Waar nodig schalen we op met vaste waarden uit onze flexibele schil. Dan weet je dat je op elkaar kunt bouwen.

Historie

Een kleine timmerwerkplaats, daar is het ruim 90 jaar geleden allemaal in Langenboom mee begonnen. In 1930 om precies te zijn, onder de naam Van Bommel & Van der Horst. Wat in dat jaar begon met reparaties aan de bolderkar van de boer en het maken van kerkbanken, groeide ondanks de crisis al snel uit tot een echt aannemersbedrijf.

Een bedrijf dat in de jaren zestig en zeventig tot ver buiten de regio naam maakt als kwaliteitsbouwer van utiliteitsprojecten, zoals kerken, scholen, sporthallen en gemeentehuizen. In 1993 ging Gerrit van Bommel met pensioen en trad de derde generatie aan, Antoon en Marc Van der Horst. Het 75-jarig jubileum in 2007 vormde de perfecte gelegenheid om de naam te veranderen in Van der Horst aannemers.

Door de sterke groei is in 2011 een belangrijke stap gezet, de nieuwbouw en bedrijfsverhuizing naar industrieterrein het Spoor in Mill. Na 21 jaar samenwerking, besloten op 1 mei 2015 Antoon en Marc ieder hun eigen weg te gaan. De onderneming is voortgezet door Antoon Van der Horst (algemeen directeur) met als rechterhand Ted van Schijndel (commercieel directeur).

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd