24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Bouwtechniek

Home - Uitdagingen - Bouwtechniek
Wedstrijdbad

Specifieke regelgeving

Het is niet eens zozeer het bouwen op zich dat een project complexer maakt. Vaak geldt dat wel voor de specifieke vereisten en soms tegenstrijdige regelgeving eromheen. Denk aan gebouwen met cleanrooms en OK’s of andere toepassingen waar klimaatbeheersing en luchtkwaliteit een extra uitdaging is, zoals wellness en zwembaden. Wellicht kent ook uw sector aanvullende normen en eisen ten aanzien van hygiëne, veiligheid en toegankelijkheid, zoals het NOC/NSF zijn eigen richtlijnen heeft voor de bouw van sportaccommodaties.

Multidisciplinair bouwteam

Bouwbedrijf Van der Horst uit Mill is bekend met al die regelgeving en vertaalt deze in bouwtechnische eisen voor het gebouw en de installaties. Om alle systemen en constructies goed op elkaar af te stemmen, tackelen wij zo’n uitdaging met een multidisciplinair bouwteam. Bij het ontwerp betrekken we aanvullende (installatie)specialisten waar we al jarenlang mee samenwerken, omdat zij weten hoe hoog bij ons de lat ligt en omdat wij weten wat zij waard zijn. Samen gaan we op zoek naar potentiële knelpunten en lossen die op met slimme engineering voordat we starten met de bouw.

Wat is úw uitdaging?

Contact opnemen

9000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd