24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zoek je ‘t?

Werk­voorbereider

Je vindt 't bij Van der Horst.
Home - Werken bij - Werk­voorbereider

Zoek je ‘t?

En dan bedoelen we niet op z’n Brabants of je er zin in hebt. Want dat hebben we bij Van der Horst altijd. Zin om onze tanden in die uitdaging te zetten. Zin om dat ene complexe project vol risico’s beet te pakken. Zin om te puzzelen, passen en meten totdat het totaalplaatje klopt. Iedere dag is anders. Het enige dat hetzelfde blijft, is die fijne collega die jou ‘s ochtends met een brede glimlach en een vriendschappelijk klopje op je schouder goedemorgen wenst. Zoek jij zo’n uitdagende job? Kom werken bij de leukste bouwfamilie van de regio. Een kleine club, dus een grote rol voor jou.

 

Je vindt ’t bij Van der Horst

 

Hoe jouw werkdag eruit ziet? Lekker afwisselend. Met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je gaat aan de slag met het zelfstandig uitwerken van projecten, je bespreekt keuzes van het materieel en het opstellen van de terreininrichting voor de bouwplaats met jouw collega’s en doorziet mogelijke knelpunten. Je bent een spil en communiceert moeiteloos met opdrachtgevers, leveranciers, uitvoerders en projectleiders. Snel en adequaat handelen gaat bij jou automatisch. En natuurlijk zorg je goed voor jezelf met op tijd een goede kop koffie en een lekkere lunch. Want ook dat vinden we belangrijk.

 

Heb je ‘t?

 • ruime ervaring in utiliteitsprojecten van 3-5 miljoen euro (of meer)
 • een zelfstandige werkwijze
 • visie op verdere professionalisering van de organisatie
 • afgeronde HTS bouwkunde opleiding (of vergelijkbaar)
 • HBO werk- en denkniveau
 • ervaring met kosten- en projectbewaking
 • bekendheid met Navision is een pré

 

Wil je ‘t?

 • een zelfstandige baan bij een dynamische, innovatieve organisatie
 • volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • goed salaris en roostervrijedagen conform cao Bouw & Infra
 • degelijk bouwpensioen
 • klein team met enthousiaste en betrokken collega’s die successen samen vieren

 

Ontdek ‘t

Ben jij zover: wil je bouwen aan jezelf? Of jouw loopbaan eens flink renoveren? Bij Van der Horst krijg je alle ruimte. Want ondanks dat wij graag muren bouwen, bouwen we er geen om jouw rol heen. En ook geen dak boven jouw hoofd. De sky is de limit. Je mag buiten de looppaden werken, verder kijken dan die hoogwerker en zelf bepalen hoe hoog je jouw kansen opmetselt. Samen bouwen we aan jou.

 

Doe ’t!

Wil je meer weten, gewoon eens een keer rondkijken in ons pand of solliciteren? Gewoon doen! Je bent van harte welkom.

Sharon van der Aa - Gruijters
Solliciteer!
Zij hebben 't gevonden

Deze collega's hebben 't al gevonden. Ontdek wat zij te zeggen hebben!

Bart Koenen
Bij Van der Horst aannemers lopen we niet weg voor een uitdaging, maar grijpen we deze met beide handen aan. Wat een ander ziet als een te groot risico, zien wij als een kans om onze expertise te laten zien.
Willem Schuurmans
Ik wil bij Van der Horst werken omdat het bedrijf een prachtige uitstraling heeft, hele fijne collega's en een open structuur waar we mooi samen kunnen werken.
Karlijn van den Elzen
Je wordt geaccepteerd zoals je bent en gewaardeerd om wat je doet. Dat vind ik het voordeel van een kleiner bedrijf, het is heel persoonlijk.
Ariën Auwens
Die gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor een familiebedrijf. Dat trok me aan en is ook de reden dat ik hier nog steeds met veel plezier werk.
Recente projecten

Zwembad Den Ekkerman

Design, Build & Maintain

In Veldhoven is de nieuwbouw van Zwembad Den Ekkerman gerealiseerd, ten zuiden van het bestaande complex en is een geheel gaan vormen met de huidige sporthal.

Bekijk dit project

Brandweerkazerne Uden

Gerealiseerd in bouwteam 

In Uden realiseerden wij de nieuwe brandweerkazerne. Een project waarbij wij onze vindingrijkheid goed konden laten zien! 

Bekijk dit project

Zwembad Valkenhuizen

Aanbesteding met onderhandeling

In Arnhem hebben we de nieuwbouw van zwembad Valkenhuizen gerealiseerd en gelijktijdig de bestaande bouw gerenoveerd. Een complexe opdracht, maar wel een project wat hierdoor ons op het lijf geschreven was. Al vanaf de aanbesteding met onderhandeling.

Bekijk dit project

Je vindt 't bij
Van der Horst.