24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Start bouw Zwembad Valkenhuizen te Arnhem.

Home - Actueel - Start bouw Zwembad Valkenhuizen te Arnhem.

Door vindingrijkheid project mogelijk gemaakt

We gaan starten met het bouwen van sportcomplex Valkenhuizen te Arnhem. Sportwethouder Jan van Dellen gaf gisteren officieel het startsein voor de bouw! 

Een project dat ons op het lijf geschreven is, al vanaf de aanbesteding met onderhandeling. Juist dankzij deze procedure konden we onze toegevoegde waarde als ‘meedenker’ laten zien, samen met onze partners Hoppenbrouwers Techniek en Lotec. Door onze vindingrijke inslag wisten we 30 procent te besparen voor de gemeente Arnhem waardoor het project doorgang kon krijgen.

We realiseren nu de bouw van een zwembad dat even goede kwaliteit en functionaliteit heeft als het oorspronkelijke ontwerp, maar dat door enkele aanpassingen, binnen het beschikbare budget gebouwd kan worden. Het gebouw wordt duurzaam: gasloos, optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Zwembad Valkenhuizen beschikt straks over twee gescheiden zwembaden: een wedstrijdbad en een doelgroepenbad. Het zesbaans wedstrijdbad is 16 x 25 meter en is voorzien van tribune. Het doelgroepenbad krijgt een beweegbare bodem en een speciale trap voor betere toegankelijkheid voor ouderen en mensen met een beperking. Eind 2020 kunnen Arnhemmers terecht in het nieuwe zwembad.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd