24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Verduurzamen gebouwen 's-Hertogenbosch

Home - Actueel - Verduurzamen gebouwen 's-Hertogenbosch

Eind 2018 hebben we deelgenomen aan een aanbestedingsprocedure voor het verduurzamen van 100 gemeentelijke gebouwen in ’s-Hertogenbosch. We waren verheugd te vernemen dat wij onderdeel waren van de 5 geselecteerde partijen die deze uitdaging aan mogen gaan. Op basis van een raamcontact zijn we samen met onze partner Kropman Installatietechniek gestart met de eerste groep gebouwen. Om een goed beeld van de gebouwen en haar gebruikers te krijgen hebben we als eerste nulmetingen/opnames verricht.

Daarna zijn we de volgende fase ingegaan; de engineering. Voorafgaand aan de bouwfase geven we een presentatie aan gebruikers en technisch beheerders. We laten zien welke verduurzamingsmaatregelen we gaan treffen om grote stappen te maken in energielabel. De gebouwen verduurzamen wij naar tenminste label B maar zullen ook BENG zoveel mogelijk benaderen. Ook is er, indien gewenst, nog ruimte voor aanpassingen.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd