24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Sporthal Rijen opgeleverd

Home - Actueel - Sporthal Rijen opgeleverd

De sporthal hebben we gerealiseerd naar het ontwerp van Diederendirrix architectuur & stedenbouw. De sporthal is bedoeld voor bewegingsonderwijs, trainingen door sportverenigingen en beweegactiviteiten voor specifieke doelgroepen. Omdat iedereen mee moet kunnen doen, zijn diverse ruimtes geschikt voor gebruik door mensen met een beperking. Zo is een deel van de hal helemaal afgestemd op sporters met een sportrolstoel. Een specialistisch bureau heeft daarnaast aanbevelingen gedaan over de toegankelijkheid. Ook dit is verwerkt in het ontwerp.

 

 

De nieuwe sporthal is energieneutraal. Er zijn zonnepanelen op het dak van de sporthal aangebracht en de akoestische bekleding op de binnenwanden van de sporthal zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Ook is gedacht aan natuurinclusief bouwen. Zo zijn er in overleg met de Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen nestkasten in de daarvoor geschikte gevels gemaakt. Wij wensen de gebruikers heel veel sportplezier.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd