24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Stagiair Just vertelt zijn ervaring

Home - Actueel - Stagiair Just vertelt zijn ervaring
Just is derdejaars student op het Fioretti in Veghel en volgt daar de opleiding Bouwen, Wonen en Interieur (BWI). Hij heeft 1,5 week stagegelopen bij Van der Horst. “Een top stage”, vertelt Just. “Ik was de enige in de klas die echt dingen mocht doen.” En dat is kenmerkend voor stages bij ons. Wij vinden het namelijk belangrijk dat leerlingen écht kennismaken met de bouw.
 
Je hebt stage gelopen bij Van der Horst. Hoe was je eerste dag?
“Leuk! Ik werd ontvangen door twee collega’s. Eerst haalden we mijn PBM’s en werkshirtjes. Daarna ben ik met een collega naar Arnhem gereden om meteen voor de allereerste keer echt aan het werk te gaan.”
 
Wat heb je tijdens je stage allemaal mogen doen?
“Met de afdeling brandwerendheid heb ik bij de sporthal in Arnhem sparingen rondom installatiekanalen brandwerend dichtgezet. Daarna mocht ik samen met een andere collega deuren afhangen. Daarbij heb ik sloten vervangen en de nieuwe sparing voor de sluitplaat in het kozijn gemaakt. Vervolgens heb ik een keuken uit een woning gehaald en een nieuwe erin gezet. De laatste dagen heb ik een kozijn bij een school mee gerepareerd.”
 
Wat was het leukste aan deze stage?
“Het meest bijzondere vond ik het werk dat ik in Arnhem heb gedaan en het leukste was de friet na de halfjaarlijkse vergadering.”
 
Hoe vond je de sfeer in het team?
“Heel goed. De sfeer was beter dan op school. Volgend jaar wil ik graag weer terug!”
 
Waarom zou je andere studenten aanbevelen om bij Van der Horst stage te lopen?
“Omdat je bij Van der Horst meer mag doen dan bij andere stageadressen en kennismaakt met meerdere afdelingen. Daar leer je pas echt van!”
 
PS. Wil jij ook een te gekke stage? Neem dan contact op met Sharon! 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd