24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Sinterklaas bezoekt Van der Horst aannemers

Home - Actueel - Sinterklaas bezoekt Van der Horst aannemers

 

 

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas met zijn vrolijke Pieten op bezoek, gehuld in kleurrijke kostuums en met grote jute zakken vol cadeautjes. Met sprankelende ogen naderden de kinderen de stoel van Sinterklaas, die als een troon in de feestelijk versierde ruimte stond. De kinderen werden uitgenodigd om op de grote stoel plaats te nemen, waarbij ze een tikkeltje verlegen, maar vol verwachting, omhoog keken naar Sinterklaas.

De creativiteit van de kinderen kreeg de vrije loop tijdens het knutselen en kleuren aan de tafel vol met knutselmateriaal, glitters en kleurpotloden. Sinterklaas zorgde ervoor dat de kinderen niet met lege handen naar huis gingen maar met een fantastisch persoonlijk geschenk!

Met een hartelijk 'dag dag!' nam Sinterklaas afscheid, wetende dat zijn bezoek aan het kantoor een dag vol vreugde en verwondering had gebracht. De gezellige ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch!

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd