24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Sporthal Middachtensingel Arnhem succesvol opgeleverd

Home - Actueel - Sporthal Middachtensingel Arnhem succesvol opgeleverd

Circulair & duurzaam

In het project, dat eind 2023 is opgeleverd, is veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit geweest. Zo zijn de betonnen kanaalplaatvloeren afkomstig uit een kantoor van de provincie Gelderland, waar ze meer dan 35 jaar dienst hadden gedaan. Dat is bijzonder, omdat niet eerder complete betonplaten van deze omvang zijn hergebruikt. De oorspronkelijke leverancier van de betonplaten heeft de platen gecontroleerd en aangegeven dat ze veilig te gebruiken zijn.

Maar er is meer. Het dak van de sporthal rust op draagbalken van duurzaam hout. Een groot gedeelte van de stalen constructie van het gebouw wordt onbehandeld toegepast, waardoor hergebruik in de toekomst makkelijker wordt. De sporthal is met een duurzame installatie uitgevoerd; in plaats van met gas wordt het verwarmd met een warmtepomp en een warmteterugwinningsysteem. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst én een sedumdak toegepast waardoor het koeler blijft.

Multifunctioneel

De nieuwe sporthal meet 60 x 40 meter en kan worden opgedeeld in drie gymzalen. Naast berg- en kleedruimtes is er een multifunctionele zaal, horeca en een tribune voor zo’n 400 personen. De sporthal zal overdag vooral door omliggende scholen worden gebruikt en ’s avond en in de weekenden door sportverenigingen. Ook is er ruimte voor middelgrote sportevenementen. Wij wensen alle gebruikers veel sportplezier!

 

Klik hier voor meer foto's. 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd