24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Wethouder bezoekt bouwplaats Oelbroeck

Home - Actueel - Wethouder bezoekt bouwplaats Oelbroeck

De grootscheepse verbouwing is in volle gang. Van der Horst aannemers en medewerkers van onderaannemers waren druk met de vloerverwarming en afwerking van plafonds, kamers en doorgangen. Volgens projectleider Jorn van Bommel was het al wat rustiger dan de week ervoor toen er soms wel 55 medewerkers bezig waren aan de verbouwing. Nu waren er nog steeds zo’n 25 mensen aan het werk. Voor de worstenbroodjes die de wethouder uitdeelde, werd even pauze genomen maar daarna was het weer de helm op en door!

Verbouwing op schema

Directievoerder Ferry Appelhof (Elemans van den Hork Architecten) leidde de wethouder rond en legde uit hoe verschillende werkzaamheden waren uitgevoerd. Dat er veel meer openheid en sfeer gaat komen was nu al duidelijk. Vanuit de bar zicht op de sporthal en in de ruimte waar de bibliotheek gaat komen meer licht en mogelijkheden voor verschillende activiteiten. Dit naar ontwerp van B2 architecten. Het gedeelte aan de voorzijde (MFC) zal begin november klaar zijn voor oplevering en dan verplaatst de verbouwing zich naar de achterzijde van Oelbroeck waar voorheen de bibliotheek was.

Fase 2   

Fase 2 was deels al in gang gezet met het gereed maken van de locatie waar muziekvereniging Sint Cecilia zal gaan repeteren. De volledig geïsoleerde ruimte is grotendeels in de vakantieperiode  gereed gemaakt om de school niet onnodig overlast te bezorgen én om de muziekvereniging tijdig een plek te geven. Wethouder Bellemakers: “Ik ben blij dat we nu zover zijn en dat de aannemer goed op schema zit. Er wordt hier keihard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Mooi om dat ter plekke te mogen bekijken.”     

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd