24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Naast MEB, nu ook Promat gecertificeerd

Home - Actueel - Naast MEB, nu ook Promat gecertificeerd

Henri Zoetbrood, area sales manager bij Etex: “Onlangs hebben wij een interne training mogen verzorgen voor alle brandveiligheid experts bij Van der Horst, die dagelijks bezig zijn met bouwkundige brandpreventie. We hebben de verschillende systemen en nieuw geteste toepassingen van Promat besproken en een interessante en interactieve sessie gehad, waarin wij samen bijzondere praktijk situaties hebben door genomen. Wij feliciteren alle deelnemers met hun behaalde certificaat en kijken uit naar een mooie samenwerking.”

 

Aanvulling op MEB-bedrijfscertificering 

Carlo Turlings, werkvoorbereider bij Van der Horst nam het certificaat in ontvangst. Carlo: “Het treffen van brandwerende voorzieningen is een echt specialisme binnen Van der Horst. Vorig jaar al mochten we het MEB-bedrijfscertificaat in ontvangst nemen. Wij waren daarmee het eerste gecertificeerde bedrijf voor bouwkundige brandveiligheid in Nederland. We hadden al een groot aantal MEB-gecertificeerde collega’s in het MEB-register staan en we doorstonden dan ook de audits glansrijk. Met het certificaat wat we onlangs hebben ontvangen, kunnen we Promat toevoegen aan het MEB, waardoor we gecertificeerd de doorvoeringen alsmede staalconstructies/vlamschermen etc. brandwerend mogen afwerken. Zo blijven we ons verder ontwikkelen als specialist op het gebied van brandveiligheid en behouden we onze voorsprong. Inmiddels zijn we ook alweer gestart met de vervolgcursus die we in mei van dit jaar succesvol willen afsluiten.”

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd