24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Verbouwing MFA D'n Heuvel in Gerwen

Home - Actueel - Verbouwing MFA D'n Heuvel in Gerwen

Na het succesvol doorlopen van de aanbestedingsprocedure zijn we nu bezig met de verdere invulling van de verbouwing. Hiermee is het startschot gegeven voor de daadwerkelijke verbouwing van D’n Heuvel. Daarbij wordt de MFA beter geschikt gemaakt voor de diverse activiteiten die er plaatsvinden. Bovendien wordt de gymzaal bereikbaar vanuit de MFA zodat deze ook in de avonduren gebruikt kan worden.

 

Kloppend hart

De gemeente Nuenen vindt het belangrijk dat de voorzieningen in de wijken beschikbaar blijven voor inwoners. Wethouder Löwik: “Door de verbouwing van de MFA wordt deze duurzamer en breder inzetbaar. We hopen dan ook dat de verbouwing een stimulans geeft aan het organiseren van meer en nieuwe activiteiten. De MFA wordt straks nog meer het kloppend hart van Gerwen”.

De verbouwing zal naar verwachting starten in het eerste kwartaal van 2024. Na de zomer van 2024 is het dorpshuis gemoderniseerd, energiezuinig én uitgebreid.

 

Foto: ©Sem Wijnhoven/DCI Media

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd