24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Vanderlande Academy opgeleverd

Home - Actueel - Vanderlande Academy opgeleverd

Bouw Vanderlande Academy

Vroegtijdig in het ontwerpproces werd een budgetoverschrijding geconstateerd. Van der Horst aannemers kwam met het idee het kantoor te kantelen waardoor een betere verhouding tussen vloer- en geveloppervlakten ontstond. Mede hierdoor ontstond een binnen budget te realiseren gebouw met Vanderlande identiteit en gewenst vloeroppervlak.


Roland Simons, bouwmanager van Altavilla: "Wij hebben in Van der Horst en Hoppenbrouwers de partners gevonden die bij dit project de puzzel hebben weten te maken binnen de strakke financiële kaders". 

 

In het nieuwe gebouw zijn zowel werkplekken als een divers scala aan instructieruimten gerealiseerd. Hier zullen klanten en medewerkers van Vanderlande cursussen en trainingen gaan volgen.
Onder in het gebouw zal het voornamelijk gaan om praktijktrainingen. Hoger in het gebouw ligt de focus op de theorie en zullen onder andere user manuals worden ontwikkeld.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd