24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Van der Horst wint Publieksprijs!

Home - Actueel - Van der Horst wint Publieksprijs!

In de Schouwburg Cuijk vond op woensdag 8 november de bekendmaking plaats van de winnaars van de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg 2023. De 27ste editie van de Ondernemersprijs had als thema: ‘Verhalen die raken’. De drie genomineerden waren dit jaar: Martien Rongen, Antoon van der Horst en Piet Schrijen. 

De drie genomineerden hadden allen een inspirerend ondernemersverhaal te delen, maar de prijzen kunnen maar een keer worden verdeeld. De Juryprijs ging mee naar huis met Martien Rongen van Vecunda en Vitalvé BV. De Publieksprijs werd gewonnen door Antoon van der Horst van der Horst Aannemers en werd daarmee bij het publiek als topfavoriet werd gekozen.

“Wij denken niet in kwartalen maar in generaties.” Antoon van der Horst

Dit jaar werd voor het eerst de Jong Talent Award uitgereikt tijdens het kennisfestival, voorafgaand aan het hoofdprogramma. De drie jonge ondernemers, Michelle Heskes van Dierenkliniek Overhage Cuijk, Teun Hermans van Fun-Pro en Niels Van der Hoff van Van der Hoff ICT gaven een pitch in een heuse boksring. De battle en daarmee de ‘Jong Talent Award’ werd uiteindelijk gewonnen door Teun Hermans.

Ook dit jaar trok de Ondernemersprijs een groot publiek, met ruim 600 verkochte kaarten. Dat geeft maar weer aan hoe rijk het Land van Cuijk en Noord-Limburg is aan fantastische ondernemers. Het bestuur van de Ondernemersprijs kijkt met veel trots terug op deze geweldige avond.

Antoon van der Horst: "Wat was het een fantastische avond! En wat zijn we trots! We hebben een prachtige publieksprijs gewonnen dankzij de stemmende regio! Hiervoor zijn we enorm dankbaar! Want deze prijs voelt als een erkenning voor het hele team, voor onze inzet voor deze regio én voor de hele bouwsector. Stemmers, namens alle teamleden van Van der Horst: dank voor jullie steun!"

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd