24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Land van Cuijk Maasduinen On Stage

Home - Actueel - Land van Cuijk Maasduinen On Stage

Wat een fantastische dag! Zo’n 850 vmbo leerlingen van het Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep, Metameer Boxmeer en Stevensbeek, Merletcollege Cuijk, Grave en Mill hebben vandaag het Land van Cuijk Maasduinen On Stage Event bezocht. In het Ebben Inspyrium te Cuijk gingen de leerlingen in gesprek met de aanwezige beroepsbeoefenaren in alle mogelijke sectoren. Ter plekke werden er matches gemaakt voor de Doe Dagen. Zo’n 30 leerlingen zullen op 24 en 31 mei op de bouwplaats kennis komen maken met de bouwsector. 

 

Doe Dagen op 24 en 31 mei 

De Doe Dagen volgen op het On Stage Beroepenfeest. Leerlingen gaan op werkbezoek bij de beroepsbeoefenaren met wie ze een match hebben gemaakt. Mentoren, ouders en ook de andere vakdocenten bezoeken zoveel mogelijk matches. Zij gaan ook vaak mee als begeleiding. De bedoeling is dat de jongeren tijdens het werkbezoek de kans krijgen om de werkplek te zien en te ervaren. Natuurlijk zullen we hier leuke en leerzame dagen van maken. 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd