24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Officiële opening Sporthal Middachtensingel Arnhem

Home - Actueel - Officiële opening Sporthal Middachtensingel Arnhem
Donderdag 14 maart werd in het hart van Presikhaaf de nieuwe Sporthal Middachtensingel officieel geopend door wethouder sport Bob Roelofs, gymdocent Ivo Jaakke en leerling Lars van Mariëndael en Gert Dinkelman van Aetos. De sporthal is op te delen in drie verschillenden zalen. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een losse sportzaal. Ook is de sporthal voorzien van een modern sportcafé, met uitzicht op de sporthal. Het aanmoedigen van je favoriete team, kan vanaf de tribune die over de gehele breedte van de hal is gerealiseerd.
 
Hergebruik materiaal 
De betonnen kanaalplaatvloeren zijn afkomstig uit een kantoor van de provincie Gelderland, waar ze meer dan 35 jaar dienst hadden gedaan. Dat is bijzonder, omdat niet eerder complete betonplaten van deze omvang zijn hergebruikt. Daarnaast heeft een deel van de inrichting uit de oude sporthal Kermisland een nieuw leven gekregen in de Middachtensingel.
 
Duurzaamheid
Sporthal Middachtensingel is volledig gasloos. De verwarming en koeling van het gebouw worden geregeld door middel van een warmtepomp. Het dak van de accommodatie ligt vol zonnepanelen om de locatie van elektriciteit te voorzien.

 

Klik hier voor meer foto's van de sporthal. 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd