24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Nieuwe ketensamenwerking voor goede, duurzame woningen

Home - Actueel - Nieuwe ketensamenwerking voor goede, duurzame woningen

Op dinsdag 19 december ondertekenden wij samen met Mooiland, Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen en Janssen de Jong een nieuw samenwerkingscontract. De komende 4 jaar gaan wij samen aan de slag met dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud aan 8000 woningen in ons focusgebied. Voor ons niet nieuw natuurlijk want we werken al ruim 25 jaar met een gespecialiseerd team dagelijks voor Mooiland (in de beginjaren onder een andere naam). Alle partners hebben een eigen gebied en regelen de achtervang met elkaar. We kijken net als Mooiland uit naar een mooie samenwerking.

 Carly Jansen, bestuurder Mooiland; “Vol vertrouwen sluiten we deze samenwerking voor de komende 4 jaar. We nemen afscheid van de standaard opdrachtgever/opdrachtnemer relatie en werken met elkaar samen om onze bewoners een kwalitatief goede en duurzame woning te bieden.” Deze ketensamenwerking is een mooie start van het nieuwe jaar!

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd