24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Start bouw sporthal Rijen

Home - Actueel - Start bouw sporthal Rijen

Start bouw viering sporthal Rijen

Maandag 27 maart vierden we samen met de gemeente Gilze en Rijen, Architect Diederendirrix architectuur & stedenbouw en onze bouwpartners de start van de nieuw te realiseren sporthal in Rijen. Op de plaats van sportcomplex Tropical-Margriethal komen een nieuwe sporthal en een woongebouw. Een nieuw groen en duurzaam woonhart in Rijen. Het wordt een gebied waar voldoende ruimte is om te wonen, te sporten, te spelen en te genieten van de buitenruimte. 

Ontwerp sporthal

De sporthal is bedoeld voor bewegingsonderwijs, trainingen door sportverenigingen en beweegactiviteiten voor specifieke doelgroepen. Omdat iedereen mee moet kunnen doen, zijn diverse ruimtes geschikt voor gebruik door mensen met een beperking. Zo is een deel van de hal helemaal afgestemd op sporters met een sportrolstoel. Een specialistisch bureau heeft daarnaast aanbevelingen gedaan over de toegankelijkheid. Ook dit is verwerkt in het ontwerp.

Veel aandacht voor duurzaamheid

De nieuwe sporthal is energieneutraal. Er worden zonnepanelen op het dak van de sporthal aangebracht en de akoestische bekleding op de binnenwanden van de sporthal worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Ook is gedacht aan natuurinclusief bouwen. Zo komen er in overleg met de Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen nestkasten in de daarvoor geschikte gevels.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd