24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Hoge klanttevredenheid door Mooiland beloond met een contract voor onbepaalde tijd

Home - Actueel - Hoge klanttevredenheid door Mooiland beloond met een contract voor onbepaalde tijd

Soms zijn het ingewikkelde klussen (opsporen lekkages bijv.) en soms routinematige onderhoudsklussen maar altijd binnen uitdagende omstandigheden, omdat je ‘inbreekt’ in iemands huis en dagelijkse doen. Daarom werken wij met vaste vakmensen die zich die impact heel goed realiseren. Wij beseffen dat we te gast zijn, bellen niet aan met een hamer maar met een stofzuiger in de hand.
Onze werkwijze wordt opgemerkt en positief gewaardeerd door opdrachtgever Mooiland en haar huurders. We zien dit terug in een hoog klanttevredenheidscijfer.

Vandaag mochten wij dan ook een contract tekenen voor onbepaalde tijd. Het contract heeft betrekking op het dagelijks onderhoud van bijna 9.000 woningen in de regio (o.a. Nijmegen, Beers, Boxmeer, Cuijk, Mill, Wanroij, Wilbertoord, Langenboom, Haps, St. Anthonis, Rijkevoort, Oeffelt, Overloon, Middelaar en Maashees).

Projectleider Jorn van Bommel: “Onderhoud en renovatie is een kwestie van uitgekiend plannen en organiseren, zeker als je weet dat de werkzaamheden vaak per woning verschillen. Zo zorg je ervoor dat je de overlast en inbreuk op de privacy zo veel mogelijk beperkt. Onze vakmannen zijn opgeleid om alle werkzaamheden (van stukadoren, energiebesparende maatregelen tot brandwerende voorzieningen) zelf uit te voeren. Hiermee voorkomen we dat de bewoner meerdere personen over de vloer krijgt. Daar hoort ook bij dat je secuur te werk gaat, zodat het in één keer goed is. Wij gaan voor nul opleverpunten. Minstens even belangrijk is zorgvuldig communiceren met bewoners en waar mogelijk meebewegen met hun wensen. We zijn content met dit contract, het is een bekroning op ons dagelijks werk.”

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd