24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Wij nemen deel aan "ON STAGE"

Home - Actueel - Wij nemen deel aan "ON STAGE"

VMBO-leerlingen van Land van Cuijk Maasduinen staat iets moois te wachten dit jaar. Voor het eerst wordt Land van Cuijk Maasduinen On Stage georganiseerd, het beroepsoriëntatieproject voor VMBO-ers van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer. Het Beroepenfeest van Land van Cuijk Maasduinen On Stage vindt op 16 mei 2019 plaats in het Inspyrium in Cuijk. Van der Horst aannemers neemt hieraan deel zodat we jongeren kunnen informeren over een toekomst in de bouw. 

Bij Land van Cuijk Maasduinen On Stage maken VMBO-ers namelijk kennis met beroepen. In persoonlijke ontmoetingen met beroepsbeoefenaren leert de leerling meer over het vak of beroep van een professional. Op het Beroepenfeest worden afspraken gemaakt voor een werkbezoek op de Doe Dag, 6 juni 2019, om ze een goed beeld te geven van het beroep in de praktijk. Ter voorbereiding krijgt de leerling op school onder andere een training over netwerken en het onderhouden ervan.
VMBO-leerlingen moeten op jonge leeftijd al belangrijke keuzes maken. Docenten spelen daar een belangrijke rol in maar kunnen dat niet alleen. Ouders en ondernemers kunnen hier ook aan bijdragen dus dat doen we dan ook graag! En bij On Stage wordt dat op een feestelijke manier gedaan, want denken over je toekomst mag een feest zijn. Vak focus en toekomstperspectief is ook een motivatie voor jongeren tijdens de middelbareschooltijd. 

Ben jij een VMBO leerling? Noteer dan 16 mei alvast in je agenda. We maken graag kennis op het Beroepenfeest. 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd