24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Sporthal Middachtensingel te Arnhem

Home - Actueel - Sporthal Middachtensingel te Arnhem

Zo'n vier weken geleden vierden we samen met de gemeente het officiële 'start bouw' moment door het leggen van hergebruikte betonplaten. Het artikel lees je hier nog even terug. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de staalconstructie. 

Aan de Middachtensingel in de Arnhemse wijk Presikhaaf realiseren we een nieuwe sporthal voor zowel bewegingsonderwijs als voorziening voor sportverenigingen (training en wedstrijden). De nieuwe sporthal bestaat uit een wedstrijdruimte, deelbaar in drie zaaldelen, incl. ondersteunende ruimten, een kantine, gymzaal en tribune met 400 zitplaatsen. Niet alleen omliggende scholen gaan de sporthal gebruiken, ook is er ruimte voor middelgrote sportevenementen.

In het project is veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. De duurzame sporthal moet minimaal een GPR-score van 8,5 behalen. Ontwerpteam Hooper, Tielemans, DGMR en Bongers-Jansen Installatieadvies ontwierp dit energiezuinige en gasloze gebouw.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd