24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Vitaminen in alle kleuren en opvallende gadgets op Bewust Veilig-dag

Home - Actueel - Vitaminen in alle kleuren en opvallende gadgets op Bewust Veilig-dag

Bewust bezig = bewust veilig! Dat is het motto van de traditionele Bewust Veilig-dag van vandaag. Dit initiatief van Bouwend Nederland is belangrijk, vinden wij bij Van der Horst. Wij nemen dus vol overtuiging deel. De invulling? Die is voor iedere organisatie anders. Dit jaar leggen we de focus niet alleen op veiligheid, maar ook op gezondheid en vitaliteit.

Als onze collega’s vandaag de bouwkeet binnenkomen, kan het ze niet ontgaan: ze stappen meteen op de speciale ‘Bewust Veilig-mat’. Ook krijgt iedere medewerker een sleutelhanger met een opvallende, oranje helm. Zo vragen we met een knipoog aandacht voor het thema. Daarnaast staan op alle bouwplaatsen en op kantoor grote, goedgevulde fruitmanden. Vitamientjes dus! Maar we gaan nóg een stap verder. We hebben namelijk een winactie georganiseerd. De collega die de meest originele foto maakt van een werkplek waar bewust met veiligheid en vitaliteit wordt omgegaan, wint een heerlijk diner ter waarde van € 100,-. Zo is iedereen de komende weken éxtra scherp op dit thema.

Maar, niet alleen vandaag staat veiligheid hoog in het vaandel bij Van der Horst. Iedere dag opnieuw gaan we met heel het team voor een veilige en gezonde werkplek!

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd