24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Dorpshuis Escharen verbouwd en gerenoveerd!

Home - Actueel - Dorpshuis Escharen verbouwd en gerenoveerd!

De afgelopen weken heeft ons Service en Onderhoudsteam hard gewerkt aan de verbouwing van het Dorpshuis te Escharen. Samen met de gemeente Grave hebben we in een bouwteam gezocht naar de optimale aanpassingen binnen het beschikbare budget. Het Programma van Eisen hebben we daarbij als uitgangspunt gehouden en hebben we de oplossing gezocht in efficiënte en andere uitvoeringsmethodieken. Ook de gebruikers hebben we in het proces betrokken door samen met hen de werkzaamheden op elkaar af te stemmen.

Door de verbouwing is het dorpshuis klaar voor de toekomst. Zo is de keuken vergroot en efficienter ingedeeld, zijn er brandwerende voorzieningen aangebracht waardoor er meer bezoekers toegelaten mogen worden, zijn er extra indeelbare ruimten gerealiseerd en zijn ruimten gerenoveerd voor een nieuwe, frisse look! Eind volgende week zijn de werkzaamheden gereed. 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd