24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Eerste steenlegging Sporthal Parkzicht te Raamsdonksveer

Home - Actueel - Eerste steenlegging Sporthal Parkzicht te Raamsdonksveer
Donderdag 21 maart vierden wij de ‘Eerste Steenlegging’ van de nieuwbouw van Sporthal Parkzicht in Raamsdonkveer. Dit gebeurde met medewerkers van de Gemeente Geertruidenberg, Synarchis en andere betrokkenen. De gedenkplaat met de passende tekst ‘samen werken, samen sporten, samen leven’ werd door wethouder Mike Hofkens aangeboden, zodat deze komende week ingemetseld kan worden.
De sporthal vervangt de enkele jaren geleden gesloopte sporthal Parkzicht. Alle gangbare sporten kunnen in de nieuwe hal terecht. Er komt ook een horecavoorziening met uitzicht op de hal. In hetzelfde gebied komt de nieuwe fusieschool van de basisscholen de Wilsdonck en de Vonder. Zij gaan de sporthal straks ook gebruiken voor gymnastieklessen. De gemeente en de gebruikers kijken vol verwachting uit naar het afronden van dit project. De sporthal wordt een uitstekende sportfaciliteit, maar ook een waardevolle toevoeging aan de gemeente en een voorbeeld van duurzaam bouwen.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd