24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Werken in de bouw & infra is geweldig!

Home - Actueel - Werken in de bouw & infra is geweldig!

Het bouwhekdoek van een collega bouwbedrijf ging de afgelopen weken viraal op social media. Het doek bevat de tekst: ‘Niet ieder kind wordt later arts of advocaat. Leer je kinderen dat het oké is om met je handen te werken en toffe dingen te bouwen’. Bouwend Nederland pikte dit initiatief op en heeft het doek voor alle bouw- en infra bedrijven beschikbaar gesteld. Wij sluiten ons hier, net als Bouwend Nederland, graag bij aan! Daarom hebben we al onze bouwplaatsen voorzien van deze bouwhekdoeken. Twijfel jij over een baan in de bouw? Lees in de blog waarom werken in de bouw en infra zo leuk is.

Tastbare resultaten

Wat is het allerleukste aan werken in de bouw? Dat je kunt zeggen: “kijk, daar heb ik aan meegebouwd”. Het maakt niet uit of het een verbouwing, een nieuwbouwwijk of een spiksplinternieuwe snelweg is. Jij kunt laten zien waar je een bijdrage aan hebt geleverd!

Bouwen is teamwork

Een bouwproject wordt alleen een succes als iedereen goed met elkaar samenwerkt. Dat geldt voor alle fasen in het bouwproces: het ontwerp, de voorbereiding, de uitvoering én het beheer & onderhoud. Goed luisteren, informatie delen en samen naar oplossingen zoeken. Ook dat moet je kunnen in de bouw en infra.

'Niet ieder kind wordt later arts of advocaat.

Leer je kinderen dat het oké is om met je handen te werken en toffe dingen te bouwen’

Innovatieve techniek

Weinig mensen denken aan drones, 3D-printers, lasers, robots en boordcomputers als ze aan de bouw en infra denken. Het is tijd om dat beeld bij te stellen: ook in de bouw en infra wordt steeds vaker gebruik gemaakt van ultramoderne techniek.

Vrouwen in de bouw

Daar kunnen we kort over zijn. Graag! Vrouwen kijken anders, lossen problemen anders op en hebben vaak een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. Daar kunnen mannen nog wat van leren.

 

Leren

De techniek in de bouw ontwikkelt zich razendsnel. We worden steeds slimmer en dat moet ook. Want er zijn veel maatschappelijke vraagstukken die om een oplossing vragen. Dat betekent dat je het leuk moet vinden om je te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen.

Doorgroeimogelijkheden

De tijd dat mensen hun leven lang metselaar of timmerman bleven, raakt steeds verder achter ons. We groeien door, specialiseren ons of beginnen een eigen bedrijf. Mogelijkheden te over. Dit boekje staat er vol mee. Instappen kan op elk niveau: met een vmbo-, mbo-, hbo- of universitair diploma. De sector biedt eindeloos veel mogelijkheden om door te leren en door te groeien.

Meer info over een baan in de bouw of op zoek naar een leuke stage: bel met Patricia op 0486 431239. 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd