24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Officiële aftrap nieuwbouw Sporthal Parkzicht

Home - Actueel - Officiële aftrap nieuwbouw Sporthal Parkzicht

Maandag 18 december was de officiële aftrap van de nieuwbouw van Sporthal Parkzicht aan de Parklaan te Raamsdonkveer. Dit gebeurde met medewerkers van de gemeente, aannemer Van der Horst en andere betrokkenen. De handeling, het boren van de fundatiepalen, werd verricht door wethouder Mike Hofkens. Aansluitend hebben we dit heuglijke feit gevierd met koffie en gebak. 

 

 

De sporthal vervangt de enkele jaren geleden gesloopte sporthal Parkzicht. Alle gangbare sporten kunnen in de nieuwe hal terecht en er komt ook een horecavoorziening met uitzicht op de hal. In hetzelfde gebied komt ook de nieuwe fusieschool van de basisscholen de Wilsdonck en de Vonder. Zij gaan de sporthal straks ook gebruiken voor gymnastieklessen. Met de start van de bouw kijken de gemeente en de gebruikers vol verwachting uit naar de voltooiing van dit project, dat niet alleen een uitstekende sportfaciliteit zal zijn, maar ook een waardevolle aanwinst voor de gemeenschap en een lichtend voorbeeld van duurzaam bouwen.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd