24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Hoogste punt viering!

Home - Actueel - Hoogste punt viering!

Een heuglijke dag! Bij de bouw van het nieuwe zwembad de Sypel in Harderwijk is het hoogste punt gevierd! De wethouder van Sport, Marcel Companjen, mocht de Harderwijkse vlag hijsen. Zodra begin 2023 het zwembad wordt opgeleverd start de bouw van de sporthal. Deze komt namelijk op de plek waar nu het huidige zwembad is gevestigd.

Het zwembad krijgt een doelgroepenbad van 22 bij 10 meter met een hellingbaan, een beweegbare bodem en warmer water. Het wedstrijdbad van 25 meter heeft zes banen en een tribune. Tot slot is er een recreatiebad met een kinderzwembad en speelelementen als een spray park, octopus, radarboot die schipbreuk heeft geleden, kleine whirlpool en een tube glijbaan van 55 meter. Inwoners konden hier op stemmen. De ruimtes zijn met dubbele deuren verbonden. Er komen faciliteiten voor alle doelgroepen, van wedstrijdzwemmers tot minder validen. Bij de bouw wordt gestreefd naar een energieneutraal (nul op de meter) zelfvoorzienend pand. Het wordt gasloos, er komen zonnepanelen op het dak en er wordt elektriciteit vanaf percelen elders opgewekt.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd