24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Opening brandweerkazerne Ittervoort

Home - Actueel - Opening brandweerkazerne Ittervoort

Samen met de leden van brandweerpost Ittervoort, oud-leden van brandweerpost Thorn en Hunsel en genodigden werd dit feit feestelijk gevierd.
Dit was de tweede kazerne binnen de opdracht van 5 kazernes voor de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Tweede Paasdag zou de kazerne in Nederweert officieel worden geopend maar door de coronacrisis is dit geannuleerd. In deze opdracht zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering. Aan de hand van een functioneel programma van eisen en een vastgesteld budget hebben wij in samenwerking BDG Architects en de installateurs Gebr. Janssen B.V. en Megens Elektrotechniek een zo efficiënt mogelijk ontwerp gemaakt. Deze nieuwe brandweerkazernes worden in een korte bouwtijd duurzaam (en gasloos) gebouwd. Zo worden de gebouwen verwarmd en gekoeld met luchtwarmtepompen. De benodigde stroom wordt opgewekt met zonnepanelen. De laatste twee kazernes zullen in Horst en Heythuysen worden gerealiseerd.

Foto’s: o.a. WdG

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd