24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Brink kiosk onder grote belangstelling geopend

Home - Actueel - Brink kiosk onder grote belangstelling geopend

Op de Brink in Sint Anthonis is met medewerking van een grote groep vrijwilligers en financiële ondersteuning van de gemeente een prachtige (muziek)kiosk gerealiseerd. Onder grote belangstelling werd de kiosk op vrijdag 8 juli geopend. Het is een prachtig resultaat van samenwerking tussen de gemeente, vrijwilligers en bedrijven. We zijn dan ook trots dat we mee hebben mogen bouwen aan een bruisende dorpskern!

Tijdens de diverse toespraken werd de totstandkoming van de kiosk belicht. Vervolgens heeft waarnemend burgemeester Wim Hillenaar de formele opening verricht. Het Sint Antonius Gilde heeft na deze formele plechtigheid op toepasselijke wijze de pastoor bij de pastorie opgehaald, voor de inwijding van de kiosk. Natuurlijk volgde nog een avond vol muziek: van muziekvereniging Sint Cecilia tot lokale DJ's. Wij wensen de inwoners van Sint Anthonis heel veel fijne momenten op en rond de kiosk. 

 

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd