24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Projecten

Home - Projecten - Bedrijfshuisvesting

Uitdagende bouwprojecten voor bedrijfshuisvesting, utiliteit en industrie

Een projectsoort waar de grootste diversiteit aan bouwtechnische eisen en criteria gesteld worden aan het gebouw is ontegenzeggelijk de bedrijfshuisvesting. Utiliteit, kantoor, productie, retail/detailhandel, opslag  en distributie zijn de meest voorkomende bestemmingen in deze sector. Als gespecialiseerd bouwer/aannemersbedrijf in utiliteit, industriegebouwen, bedrijfsgebouwen, kantoren, productiehallen en opslag/distributieloodsen nemen we voor nieuwbouw en renovatie met onze beproefde Design and Build methodiek (DBM) alle verantwoordelijkheid. Met alle voordelen voor u als opdrachtgever van dien.

Lees verder

KOMBI Bouwmaterialen
Uden

Samenwerken met een volledig open begroting  

We realiseerden een moderne showroom, frisse kantoren, een coffeecorner, opslag en een drive-through en dat alles binnen budget en planning! 

Bekijk project

Brandweerkazerne Uden

Gerealiseerd in bouwteam 

In Uden realiseerden wij de nieuwe brandweerkazerne. Een project waarbij wij onze vindingrijkheid goed konden laten zien! 

Bekijk project

Logistiek centrum Inter-Iberica/Van Lith
Zeeland

In slechts 100 dagen realiseerden wij de nieuwbouw van dit moderne logistieke centrum.

Bekijk project

Nieuwbouw 5 brandweerkazernes

Vier van de vijf kazernes reeds opgeleverd.

Na het succesvol doorlopen van een aanbestedingstraject, hebben wij in 2018 de overeenkomst getekend voor het ontwerpen en bouwen van 5 nieuwe kazernes voor de Veiligheidsregio Limburg-Noord

Bekijk project

Vanderlande Academy
Veghel

Gerealiseerd in bouwteam 

In bouwteamverband realiseerden wij de Vanderlande Academy welke bijdraagt aan de vernieuwde entree van de campus.

Bekijk project

Ambiente Boxmeer

Enthousiasme en tijdswinst

Wij realiseerde de nieuwbouw van de Molenhoekse servettenproducent Ambiente op bedrijventerrein Sterckwijck te Beugen. Het complete bouwteam was een samensmelting van profs uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Vooral de snelheid waarmee het traject is doorlopen is opvallend. 

Bekijk project

Nieuwbouw Verweijen ICT

Gebouwd in 18 weken 

Wij realiseerden voor Verweijen ICT een gloednieuw pand dat aansluit bij de groei en professionalisering die de afgelopen jaren door onze opdrachtgever is bereikt.

Bekijk project

Kliniek ViaSana
Mill

Verbouwing kliniek

ViaSana is een kliniek die 24 uur per dag in bedrijf is, waar mensen geopereerd worden, herstellen en revalideren. Dat vraagt om rust, stilte en een goede luchtkwaliteit.

Bekijk project

Teugel Resort
Uden

Renovatie en nieuwbouw van een multifunctionele accommodatie

Het Teugel Resort Uden (voorheen de Vrije Teugel) is een multifunctionele accommodatie, gelegen in natuurgebied De Maashorst.

Bekijk project

Gespecialiseerd bouwbedrijf voor bouw- en inbreidingsprojecten in utiliteit, bedrijfshuisvesting, kantoren, industrie en logistiek met expertise in Design/Engineering en Build, prefab constructies en onderhoud.

Zo minimaliseren we samen het risico van de opdrachtgever en beperken we vertragingen of budgetoverschrijdingen over meerdere processen en fasen. Bovendien is er sprake van een harmonieuze samenwerking tussen ontwerper en Van der Horst aannemers. Daarnaast vergroten de profits van bouwkostenbeheersing en voorkomen van planningsproblematiek de synergie tussen alle partijen.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd