24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Projecten

Home - Projecten - Bedrijfshuisvesting

Uitdagende bouwprojecten voor bedrijfshuisvesting, utiliteit en industrie

Een projectsoort waar de grootste diversiteit aan bouwtechnische eisen en criteria gesteld worden aan het gebouw is ontegenzeggelijk de bedrijfshuisvesting. Utiliteit, kantoor, productie, retail/detailhandel, opslag  en distributie zijn de meest voorkomende bestemmingen in deze sector. Als gespecialiseerd bouwer/aannemersbedrijf in utiliteit, industriegebouwen, bedrijfsgebouwen, kantoren, productiehallen en opslag/distributieloodsen nemen we voor nieuwbouw en renovatie met onze beproefde Design and Build methodiek (DBM) alle verantwoordelijkheid. Met alle voordelen voor u als opdrachtgever van dien.

Lees verder

MSD Animal Health
Boxmeer

Brandwerende voorzieningen

In de farmaceutische sector hanteert men begrijpelijkerwijs strenge eisen ten aanzien van de brandveiligheid. Ook bij MSD Animal Health zijn ze daar scherp op.

Bekijk project

Bedrijfsrestaurant Vanderlande
Veghel

Renovatie en uitbreiding van het bedrijfsrestaurant

Op de campus van Vanderlande in Veghel realiseerden wij een grootscheepse renovatie en uitbreiding van het bedrijfsrestaurant, van 1.000 naar 1.700 vierkante meter. 

Bekijk project

Kliniek ViaSana
Mill

Verbouwing kliniek

ViaSana is een kliniek die 24 uur per dag in bedrijf is, waar mensen geopereerd worden, herstellen en revalideren. Dat vraagt om rust, stilte en een goede luchtkwaliteit.

Bekijk project

Teugel Resort
Uden

Renovatie en nieuwbouw van een multifunctionele accommodatie

Het Teugel Resort Uden (voorheen de Vrije Teugel) is een multifunctionele accommodatie, gelegen in natuurgebied De Maashorst.

Bekijk project

Wellnessresort & City Resort Hotel Sittard

Bouw Wellnessresort

Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg en direct naast het stadion van Fortuna Sittard, hebben we het Wellnessresort Sittard gerealiseerd.

 

Bekijk project

Gespecialiseerd bouwbedrijf voor bouw- en inbreidingsprojecten in utiliteit, bedrijfshuisvesting, kantoren, industrie en logistiek met expertise in Design/Engineering en Build, prefab constructies en onderhoud.

Zo minimaliseren we samen het risico van de opdrachtgever en beperken we vertragingen of budgetoverschrijdingen over meerdere processen en fasen. Bovendien is er sprake van een harmonieuze samenwerking tussen ontwerper en Van der Horst aannemers. Daarnaast vergroten de profits van bouwkostenbeheersing en voorkomen van planningsproblematiek de synergie tussen alle partijen.

9000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

30

gebouwen brandwerend gemaakt

29

sportaccommodaties gerealiseerd