24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Vanderlande Academy

Veghel
Home - Projecten - Vanderlande Academy

Krappe planning, beperkt budget 

Van der Horst weet waar je aan begint

In bouwteamverband realiseerden wij de Vanderlande Academy welke bijdraagt aan de vernieuwde entree van de campus.


Gebouw gekanteld

Vroegtijdig in het ontwerpproces werd een budgetoverschrijding geconstateerd. Van der Horst aannemers kwam met het idee het kantoor te kantelen waardoor een betere verhouding tussen vloer- en geveloppervlakten ontstond. Mede hierdoor ontstond een binnen budget te realiseren gebouw met Vanderlande identiteit en gewenst vloeroppervlak.

Diverse instructieruimten 

In het nieuwe gebouw zijn zowel werkplekken als een divers scala aan instructieruimten gerealiseerd. Hier volgen klanten en medewerkers van Vanderlande cursussen en trainingen. Onder in het gebouw gaat het voornamelijk om praktijktrainingen. Hoger in het gebouw ligt de focus op de theorie en worden onder andere user manuals ontwikkeld.


Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw van uw bedrijfshuisvesting. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

"Wij hebben in Van der Horst en Hoppenbrouwers de partners gevonden die bij dit project de puzzel hebben weten te maken binnen de strakke financiële kaders", aldus Roland Simons, bouwmanager van Altavilla

9000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd