24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Nieuwbouw Verweijen ICT

Home - Projecten - Nieuwbouw Verweijen ICT

Krappe planning? 

Van der Horst weet waar je aan begint

 


Gebouw met alle faciliteiten

De Millse automatiseerder ziet zichzelf namelijk als een echt kennishuis. Met onder meer een eigen demoruimte en trainings- en spreekruimtes bezit het nieuwe bedrijfspand alle faciliteiten om hoogst efficiënt te werken. Directeur-eigenaar Tom Verweijen legt uit: “Wij willen ICT bij al onze opdrachtgevers naar een nog hoger plan tillen. Onze laagdrempeligheid is daarbij onze kracht. Om onze groei op te vangen, klanten op kantoor te kunnen ontvangen en de dienstverlening verder te optimaliseren, was een groter onderkomen nodig dat de medewerkers én klanten van alle gemakken voorziet.”

 

Uitnodigende look 

Met grote raampartijen, antracietkleurige kozijnen en imposante houten deuren heeft het nieuwe gebouw een strakke, moderne en uitnodigende look. De keuze om in Mill te blijven, stond niet ter discussie. Mill is het middelpunt van de regio waar de klanten en medewerkers van Verweijen ICT zich bevinden. Naast een modern kantoor, voor circa 22 medewerkers, realiseerden wij, in 18 weken bouwtijd, ook een bedrijfshal voor opslag en voorraad. 

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van uw bedrijfspand. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd