24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Teugel Resort

Uden
Home - Projecten - Teugel Resort

Renovatie en nieuwbouw bij een resort in bedrijf

Van der Horst weet waar je aan begint


Bouw van een multifunctionele accommodatie

Het Teugel Resort Uden (voorheen de Vrije Teugel) is een multifunctionele accommodatie, gelegen in natuurgebied De Maashorst. Het werd uitgebreid met een viersterrenhotel met vijftig royale kamers en in het souterrain een ultramodern bowlingcentrum met tien bowlingbanen, een grand café en een lounge. Het bestaande recreatiecentrum onderging een behoorlijke metamorfose. Negen multifunctionele vergader- en feestzalen werden gemoderniseerd en het restaurant kreeg een à la carte en een funcooking gedeelte. En dat allemaal terwijl het centrum gewoon in gebruik was. Uitlopen op de planning was geen optie, want de bruiloften stonden al in de gerenoveerde zalen gepland!

Van engineering tot en met uitvoering

Van der Horst aannemers ging deze stevige uitdaging natuurlijk aan. We tekenden voor de complete engineering vanuit de bestekfase naar de werktekeningen en stemden alles integraal af met onze opdrachtgever en andere partners zoals de constructeur, architect en interieurarchitect. Inclusief het voorbereiden en indienen van de gebruikersvergunning, vergunning brandveilig gebruik, horeca- vergunningen etc. We coördineerden tevens de totale bouw, inclusief de inzet van derde partijen. Een kwestie van scherp blijven, intensief overleg, goed communiceren en waar nodig meebewegen met de planning van het resort. Met goed gevolg. Het feesten ging ongestoord door.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van multifunctionele accommodaties. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd