24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Projecten

Home - Projecten - Publieke gebouwen

Uitdagende bouwprojecten voor publieke gebouwen

Voor publieke gebouwen geldt dat toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid essentieel zijn. Vaak bestaat een publiek gebouw uit een complex, een meervoud aan openbare ruimtes voor een grote groep publiek. Niet alleen nieuwbouw, renovatie en onderhoud in de zorg vraagt om gespecialiseerde bouwbedrijven. Alle bouwprojecten in de publieke sector eisen aannemers en bouwbedrijven met kennis van elementaire bouwaspecten, ongeacht de functie. Zorginstellingen, ziekenhuizen, klinieken, kerken, overheids-/openbare gebouwen en winkelcentra hebben ieder hun eigen criteria voor nieuwbouw of renovatie.

Lees verder

MFA Oelbroeck

Tijdens de grootscheepse verbouwing bleef het pand in gebruik

We realiseerden o.a. een grote theaterzaal met podium, diverse vergaderruimtes, een bibliotheek, ruimtes voor creatief gebruik en sport en een kinderdagverblijf. 

Bekijk project

MFA De Pluk
Geldermalsen

Bouw multifunctionele accommodatie

Voor de gemeente Geldermalsen realiseerden wij een uniek gecombineerd gebouw: een multifunctionele accommodatie voor maar liefst 35 gezondheidsvoorzieningen en maatschappelijke instellingen.

Bekijk project

Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd
Mill

Nieuwbouw multifunctioneel gebouw

In het centrum van Mill, realiseerde Van der Horst aannemers een sociaal cultureel centrum, genaamd Myllesweerd. Het betrof een binnenstedelijke nieuwbouw van een multifunctioneel gebouw gericht op een optimaal gebruikersnut. 

Bekijk project

Level Leiden
Leiden

Realisatie multifunctioneel gebouw

Een logistiek kunststuk. ‘Level Leiden’ is een landmark in het hart van Leiden, pal naast het centraal station.

Bekijk project

Wellness & City Resort Hotel
Sittard

Bouw Wellnessresort

Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg en direct naast het stadion van Fortuna Sittard, hebben we het Wellnessresort Sittard gerealiseerd.

Bekijk project

City Resort Hotel
Helmond

Bouw Wellnessresort

Het prachtige Vitae Wellnessresort omvat diverse (zwem)baden sauna’s, hammam, stoomcabine, rasul, rustruimtes, afkoelzones, zonneterras, beautyafdeling en een wellnessrestaurant.

Bekijk project

Gespecialiseerd bouwbedrijf voor publieke gebouwen met expertise in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zorginstellingen, ziekenhuizen, klinieken, kerken, overheids-/openbare gebouwen en winkelcentra.

Het is sowieso van eminent belang om deze gebouwen zo op te leveren dat de functie volledig overeenstemt met het gebruik van het gebouw. Vaak spelen er complexe uitdagingen op diverse vlakken. Juist daar zijn wij als bouwbedrijf in ons element. En vertalen wij regelgeving in bouwtechnische eisen voor het gebouw en de installaties. Ongeacht de publieke functie.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd