24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Wellness & City Resort Hotel

Sittard
Home - Projecten - Wellness & City Resort Hotel

Tot en met het bloemetje op tafel

Van der Horst weet waar je aan begint


Bouw Wellnessresort

Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg en direct naast het stadion van Fortuna Sittard, hebben we het Wellnessresort Sittard gerealiseerd (voorheen Fitland XL Sittard). Een uniek multifunctioneel gebouw gericht op sport en recreatie. Onze werkzaamheden bestonden uit ca. 12.000 m2 afbouw, gerealiseerd in minder dan 6 maanden. Het complex was bij oplevering volledig gebruiksklaar, tot en met het bloemetje op tafel. Wellnessresort Sittard bevat o.a. een topsporthal, sportcentrum, I-VY klimcentrum, een beauty- en wellnessresort met diverse zwembaden, 10 hypermoderne bowlingbanen, diverse congresruimten en een restaurant genaamd ‘Medals’.

 

Fase 2: City Resort Hotel Sittard

Fase 2 bestond uit de realisatie van een luxe hotelcomplex. De 4-sterren comfort kamers bevinden zich in de buitenschil van het Fortunastadion. Alle ruim 70 hotelkamers zijn uitgerust met luxe badkamer, climate control, wifi en alle gemakken die horen bij de moderne tijd. 

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zwemcomplexen en wellnessresorts. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd