24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Level Leiden

Leiden
Home - Projecten - Level Leiden

Afbouwen en in bedrijf nemen tegelijk

Van der Horst weet waar je aan begint


Realisatie multifunctioneel gebouw

‘Level Leiden’ is een landmark in het hart van Leiden, pal naast het centraal station. Dit multifunctioneel gebouw van 45.000m² huisvest ROC Leiden, Cityresort (restaurant, wellness resort en hotel), een fitness, een revalidatiehotel, diverse commerciële ruimten en een 2-laags parkeerkelder. In een wind- en waterdicht betoncasco realiseerden wij binnen 9 maanden de afbouw over acht van de twaalf verdiepingen, die gefaseerd werden opgeleverd. Zo was het schooljaar van honderden studenten van het ROC reeds gestart toen we met het zorghotel begonnen. Andere uitdagingen: we moesten werken zonder bouwplaats op een plek waar dagelijks tienduizenden voetgangers passeren.

Strak en slim organiseren

Zo’n klus kun je alleen klaren als je je materialen just-in-time aanvoert en alles strak plant en coördineert. Dat vraagt structureel overleg met alle betrokkenen. Voor het transport van materialen en personeel maakten we een tijdelijke liftopstelling in het gebouw. We pasten onze werktijden aan om hinder voor andere gebruikers te beperken: zeven dagen per week werken en geluidshinderlijke werkzaamheden plannen op gezette tijden. Kroon op dit logistieke kunststuk: de realisatie van een zwembad op de 12de verdieping. En dat allemaal zonder noemenswaardige overlast voor de gebruikers en bezoekers van Level Leiden.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van multifunctionele gebouwen. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd