24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

City Resort Hotel

Helmond
Home - Projecten - City Resort Hotel

24.000 m2 afbouw, 9 maanden bouwtijd

Van der Horst weet waar je aan begint


Bouw Wellnessresort

In 2013 realiseerden wij binnen 9 maanden de afbouw van 24.000 m2 in een leeg casco. Men wilde operationeel zijn bij de start van het wellnessseizoen. City Resort Helmond bestaat uit een hotel met 138 luxe kamers, een restaurant, een bowlingcenter, een congres- en evenementencentrum, een fitnesscentrum en een wellnessresort met onder andere diverse (zwem)baden, sauna’s, hammam en stoomcabine. Dat wellnessgedeelte was een uitdaging op zich qua zwembad- en klimaattechniek. Naast de afstemming met al die verschillende gebruikers met eigen wensen en eisen. In 9 maanden.

Eigen engineering

De grootste tijdwinst hebben we geboekt in de voorbereiding. Door het geheel zelf te engineeren konden we snel starten met de werkzaamheden. De partij die de ruwbouw verzorgde was nog niet klaar toen we aan de slag gingen, maar daar zijn we allebei creatief mee omgegaan. Logistiek en planning goed afstemmen, zodat je elkaar niet voor de voeten loopt. We hebben het complex gebruiksklaar opgeleverd. Zonder opleverpunten. Zodat de gasten van City Resort Helmond vanaf dag één zorgeloos konden genieten van al die schitterende voorzieningen.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van wellnessresorts. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd