24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Projecten

Home - Projecten - Service & onderhoud

Service en dagelijks onderhoud voor uitdagende bouwprojecten

Als het gaat om het beheer en onderhoud van uw woningen of woongebouw(en), wilt en kunt u natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Als gespecialiseerd aannemersbedrijf in project- en seriematige bouw en onderhoud realiseren we ons dat als geen ander. Naast dagelijks en projectmatig onderhoud aan woningprojecten bieden wij elke service die nodig is om storingen en schades aan het pand en gebouw-gebonden installaties op te lossen. Een geruststellende zekerheid voor gebouweigenaren, beheerders en woningcorporaties.

Lees verder

MSD Animal Health
Boxmeer

Brandwerende voorzieningen

In de farmaceutische sector hanteert men begrijpelijkerwijs strenge eisen ten aanzien van de brandveiligheid. Ook bij MSD Animal Health zijn ze daar scherp op.

Bekijk project

Projectmatig en dagelijks onderhoud
Diverse locaties

Projectmatig onderhoud en renovatie voor woningcorporaties

Naast het dagelijks onderhoud van ruim 9.000 woningen in de regio, verrichten wij ook veel projectmatig onderhoud en renovatie voor woningcorporaties.

Bekijk project

Gespecialiseerd aannemersbedrijf voor dagelijks, deskundig en duurzaam onderhoud aan project- en seriematige woningbouw, appartementen en -complexen.

Risicobeheersing en kostenbesparing gaan hand in hand voor appartementencomplexen, seriewoningen, woningprojecten, instellingen en utiliteits-/industriegebouwen. Het volledig ontzorgen van de opdrachtgever is ons doel. Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar. Renovatie en onderhoud is voor gebouweigenaren, beheerders en woningcorporaties bij ons als gespecialiseerd bouwbedrijf in goede handen.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd