24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Revitalisering ROC

Boxmeer
Home - Projecten - Revitalisering ROC

Krappe planning, vastgesteld budget

Van der Horst weet waar je aan begint


Renovatie school

In 2017 heeft Van der Horst aannemers in opdracht van ROC Nijmegen het bestaande pand van De Maasvallei in Boxmeer volledig gerenoveerd. Bij de uitvraag in december 2016 was enkel een budget beschikbaar en de opleverdatum. Bij het begin van het schooljaar willen ruim 700 studenten aan de slag. Aan ons de uitdaging om binnen het bouwteam een maakbaar gebouw mee te ontwerpen binnen de gestelde budgetten en planning.

Gefaseerde aanpak, gescheiden stromen

Wij hebben de lead genomen in het complete proces, van ontwerp tot oplevering, om het bouwproject binnen het krappe tijdsplan te realiseren. Ook de budgetbewaking viel onder onze verantwoordelijkheid. Doordat we ons in de wensen én de processen van onze opdrachtgever verdiepen, kwamen we met de oplossing om het gebouw in fases op te leveren. We hebben alle stromingen van de diverse partijen in kaart gebracht en het bouwverkeer van het schoolverkeer gescheiden. Studerende jongeren mochten geen last ondervinden van bouwwerkzaamheden. Daarom hebben wij het grove hak-en breekwerk in de zomervakantie uitgevoerd, samen met onze ketenpartners.

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

“Wij realiseren ons dat we te gast zijn in een gebouw wat in gebruik is.”

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd