24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Projecten

Home - Projecten - Horeca

Uitdagende bouwprojecten voor de horeca

Zeer bepalend voor de complexiteit van een bouwproject in de horecasector zijn vaak de omstandigheden zoals een centrumlocatie of doorgang tijdens de bouw/verbouwing.  En dan zijn er natuurlijk nog de extra strenge arbo- en veiligheidseisen, die we als horeca aannemers bijvoorbeeld tegenkomen in de wereld van food en hospitality.

Lees verder

Bedrijfsrestaurant Vanderlande
Veghel

Renovatie en uitbreiding van het bedrijfsrestaurant

Op de campus van Vanderlande in Veghel realiseerden wij een grootscheepse renovatie en uitbreiding van het bedrijfsrestaurant, van 1.000 naar 1.700 vierkante meter. 

Bekijk project

Level Leiden
Leiden

Realisatie multifunctioneel gebouw

Een logistiek kunststuk. ‘Level Leiden’ is een landmark in het hart van Leiden, pal naast het centraal station.

Bekijk project

Teugel Resort
Uden

Renovatie en nieuwbouw van een multifunctionele accommodatie

Het Teugel Resort Uden (voorheen de Vrije Teugel) is een multifunctionele accommodatie, gelegen in natuurgebied De Maashorst.

Bekijk project

Wellness & City Resort Hotel
Sittard

Bouw Wellnessresort

Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg en direct naast het stadion van Fortuna Sittard, hebben we het Wellnessresort Sittard gerealiseerd.

Bekijk project

City Resort Hotel
Helmond

Bouw Wellnessresort

Het prachtige Vitae Wellnessresort omvat diverse (zwem)baden sauna’s, hammam, stoomcabine, rasul, rustruimtes, afkoelzones, zonneterras, beautyafdeling en een wellnessrestaurant.

Bekijk project

Gespecialiseerd aannemersbedrijf op gebied van horeca bouwprojecten met uitdaging in duurzaam bouwen, multifunctionele gebouwen en horeca-specifieke situaties en locaties.

Wij zijn gespecialiseerd in de horecawereld, bekend met de regelgeving en vertalen deze in bouwtechnische eisen voor het gebouw en de installaties. Om alle systemen en constructies goed op elkaar af te stemmen, tackelen wij elke uitdaging met een multidisciplinair team. Bij het ontwerp betrekken we aanvullende (installatie)specialisten. Samen gaan we op zoek naar potentiële knelpunten en lossen die op met slimme engineering voordat we starten met de (ver)bouw.

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd