24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zoek je 't?

Traineeship voor bouwkunde studenten (hbo)

Je vindt 't bij Van der Horst.
Home - Werken bij - Traineeship voor bouwkunde studenten (hbo)

Zoek je ‘t?

En dan bedoelen we niet op z’n Brabants of je er zin in hebt. Want dat hebben we bij Van der Horst altijd. Zin om onze tanden in die uitdaging te zetten. Zin om dat ene complexe project vol risico’s beet te pakken. Zin om te puzzelen, passen en meten totdat het totaalplaatje klopt. Iedere dag is anders. Het enige dat hetzelfde blijft, is die fijne collega die jou ‘s ochtends met een brede glimlach en een vriendschappelijk klopje op je schouder goedemorgen wenst. Zoek jij zo’n uitdagende job? Kom dan werken bij het meest spraakmakende bouwbedrijf van Nederland. Een kleine club, dus een grote rol voor jou.

 

Je vindt ’t bij Van der Horst

 

Ben jij net afgestudeerd en weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dat begrijpen wij. Daarom mag jij bij ons aan de slag op de afdeling die jíj kiest. Er ligt geen uitgestippelde route voor je klaar, want die bepaal je zelf. Of je nu als werkvoorbereider wilt meedraaien, als uitvoerder aan de slag gaat, liever een kijkje bij de serviceafdeling neemt of dit allemaal een tijdje wilt doen: je zegt het maar. Eén ding weet je zeker: je draagt bij aan de meest uitdagende en gave projecten. Hier pak je de kans om verschillende teams en werkzaamheden te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Daarbij krijg je alle ruimte om dingen zelf uit te vogelen en staat iedereen voor je klaar als je vragen hebt. Want Van der Horst is een kleine, gemoedelijke en persoonlijke organisatie, waar iedereen goed voor elkaar zorgt. Ook voor jou.

 

 

Heb je ‘t?

 • zin in uitdagende en gave projecten
 • behoefte om meerdere kanten van het vak te ontdekken
 • tijd om te ontdekken welke richting je precies op wilt
 • een afgeronde opleiding bouwkunde (mbo of hbo)

 

Wil je ‘t? 

 • alle ruimte om dingen zelf uit te vogelen
 • aardige collega’s die voor je klaarstaan als je vragen hebt
 • leuke baan bij een dynamische, innovatieve organisatie
 • volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • goed salaris en roostervrijedagen conform cao Bouw & Infra
 • degelijk bouwpensioen
 • klein team met enthousiaste en betrokken collega’s die successen samen vieren
 • fijne werkplek die net opnieuw gestyled is

 

Ontdek ‘t

Ben jij zover: wil je bouwen aan jezelf? Of jouw loopbaan eens flink renoveren? Bij Van der Horst krijg je alle ruimte. Want ondanks dat wij graag muren bouwen, bouwen we er geen om jouw rol heen. En ook geen dak boven jouw hoofd. De sky is de limit. Je mag buiten de looppaden werken, verder kijken dan die hoogwerker en zelf bepalen hoe hoog je jouw kansen opmetselt. Samen bouwen we aan jou.

 

Doe ’t!

Wil je meer weten, gewoon eens een keer rondkijken in ons pand of solliciteren? Gewoon doen! Je bent van harte welkom.

Sharon van der Aa - Gruijters
Solliciteer!
Zij hebben 't gevonden

Deze collega's hebben 't al gevonden. Ontdek wat zij te zeggen hebben!

Bart Koenen
Bij Van der Horst aannemers lopen we niet weg voor een uitdaging, maar grijpen we deze met beide handen aan. Wat een ander ziet als een te groot risico, zien wij als een kans om onze expertise te laten zien.
Willem Schuurmans
Ik wil bij Van der Horst werken omdat het bedrijf een prachtige uitstraling heeft, hele fijne collega's en een open structuur waar we mooi samen kunnen werken.
Karlijn van den Elzen
Je wordt geaccepteerd zoals je bent en gewaardeerd om wat je doet. Dat vind ik het voordeel van een kleiner bedrijf, het is heel persoonlijk.
Ariën Auwens
Die gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor een familiebedrijf. Dat trok me aan en is ook de reden dat ik hier nog steeds met veel plezier werk.
Recente projecten

MFA Oelbroeck

Tijdens de grootscheepse verbouwing bleef het pand in gebruik

We realiseerden o.a. een grote theaterzaal met podium, diverse vergaderruimtes, een bibliotheek, ruimtes voor creatief gebruik en sport en een kinderdagverblijf. 

Bekijk dit project

KOMBI Bouwmaterialen

Samenwerken met een volledig open begroting  

We realiseerden een moderne showroom, frisse kantoren, een coffeecorner, opslag en een drive-through en dat alles binnen budget en planning! 

Bekijk dit project

VSO School De Korenaer

Een staaltje vakmanschap, vindingrijkheid en samenwerking!

In opdracht van de gemeente St. Anthonis heeft Van der Horst een deel van de De Korenaer gesloopt en weer opgebouwd. De Korenaer is nu klaar voor de toekomst: een mooie, moderne school waarmee leerlingen en het team de komende jaren vooruit kunnen.

 
Bekijk dit project

Je vindt 't bij
Van der Horst.