24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zoek je 't?

Service Coördinator

Je vindt 't bij Van der Horst.
Home - Werken bij - Service Coördinator

 

Zoek je ‘t?

En dan bedoelen we niet op z’n Brabants of je er zin in hebt. Want dat hebben we bij Van der Horst altijd. Zin om onze tanden in die uitdaging te zetten. Zin om dat ene complexe project vol risico’s beet te pakken. Zin om te puzzelen, passen en meten totdat het totaalplaatje klopt. Iedere dag is anders. Het enige dat hetzelfde blijft, is die fijne collega die jou ‘s ochtends met een brede glimlach en een vriendschappelijk klopje op je schouder goedemorgen wenst. Zoek jij zo’n uitdagende job? Kom dan werken bij het meest spraakmakende bouwbedrijf van Nederland. Een kleine club, dus een grote rol voor jou.

 

Je vindt ’t bij Van der Horst

Hoe jouw werkdag eruit ziet? Afwisselend en actief. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de afdeling service & onderhoud, onderaannemers en leveranciers. Als jouw collega’s bezig zijn met een serviceproject onderhoud jij het contact met hen én met de klant. Jij weet wat écht ontzorgen betekent! Daarnaast verwerk je nieuwe aanvragen en ben je verantwoordelijk voor de planning. Tussendoor zorg je voor startwerkvergaderingen, werkplekinspecties en toolbox-meetings. Met een scherp oog bewaak je de kosten en na het afronden van een project verstuur je de factuur. Zijn er klachten? Ook die weet je netjes te registreren, analyseren en op te lossen. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor het garantie en klachten van onze afgeronde nieuwbouwprojecten. Met onze projectleiders nieuwbouw overleg je en je onderhoudt hierover contact met onze opdrachtgevers. Wanneer nodig ondersteun je jouw collega’s in de uitvoering op bouwkundig en technisch vlak. En natuurlijk zorg je goed voor jezelf met op tijd een goede kop koffie en een lekkere lunch. Want ook dat vinden we belangrijk.

 

Heb je ‘t?

 • afgeronde opleiding bouwkunde en ervaring in een vergelijkbare functie
 • geldig certificaat VCA-VOL (of bereid zijn deze te halen)
 • communicatievaardigheden voor het aansturen van collega’s en onderaannemers
 • de skills om werkzaamheden snel te plannen en goed te organiseren
 • de ambitie om het beste uit jezelf en de organisatie te halen
 • een portie vindingrijkheid waarmee je altijd naar de juiste oplossing zoekt, met de juiste kennis en ervaring op ICT-gebied om daarbij diverse processen te optimaliseren. 

 

Wil je ‘t?

 • zelfstandige en afwisselende baan bij een dynamische, innovatieve organisatie
 • volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • goed salaris en roostervrijedagen conform cao Bouw & Infra
 • een smartphone en laptop
 • degelijk bouwpensioen
 • klein team met enthousiaste en betrokken collega’s die successen samen vieren

 

Ontdek ‘t

Ben jij zover: wil je bouwen aan jezelf? Of jouw loopbaan eens flink renoveren? Bij Van der Horst krijg je alle ruimte. Want ondanks dat wij graag muren bouwen, bouwen we er geen om jouw rol heen. En ook geen dak boven jouw hoofd. De sky is de limit. Je mag buiten de looppaden werken, verder kijken dan die hoogwerker en zelf bepalen hoe hoog je jouw kansen opmetselt. Samen bouwen we aan jou.

 

Doe ’t!

Wil je meer weten, gewoon eens een keer rondkijken in ons pand of solliciteren? Gewoon doen! Je bent van harte welkom.

 

Sharon van der Aa - Gruijters
Solliciteer!
Zij hebben 't gevonden

Deze collega's hebben 't al gevonden. Ontdek wat zij te zeggen hebben!

Bart Koenen
Bij Van der Horst aannemers lopen we niet weg voor een uitdaging, maar grijpen we deze met beide handen aan. Wat een ander ziet als een te groot risico, zien wij als een kans om onze expertise te laten zien.
Willem Schuurmans
Ik wil bij Van der Horst werken omdat het bedrijf een prachtige uitstraling heeft, hele fijne collega's en een open structuur waar we mooi samen kunnen werken.
Karlijn van den Elzen
Je wordt geaccepteerd zoals je bent en gewaardeerd om wat je doet. Dat vind ik het voordeel van een kleiner bedrijf, het is heel persoonlijk.
Ariën Auwens
Die gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor een familiebedrijf. Dat trok me aan en is ook de reden dat ik hier nog steeds met veel plezier werk.
Recente projecten

Sporthal Het Kristal

Het eerste energieneutrale gebouw in de gemeente Cuijk  

Het is een gymzaal geworden met de modernste snufjes! 

Bekijk dit project

MFA Oelbroeck

Tijdens de grootscheepse verbouwing bleef het pand in gebruik

We realiseerden o.a. een grote theaterzaal met podium, diverse vergaderruimtes, een bibliotheek, ruimtes voor creatief gebruik en sport en een kinderdagverblijf. 

Bekijk dit project

KOMBI Bouwmaterialen

Samenwerken met een volledig open begroting  

We realiseerden een moderne showroom, frisse kantoren, een coffeecorner, opslag en een drive-through en dat alles binnen budget en planning! 

Bekijk dit project

Je vindt 't bij
Van der Horst.