24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Sporthal Het Kristal

Home - Projecten - Sporthal Het Kristal

 

Duurzaam bouwen?

Van der Horst weet waar je aan begint

 


Energieneutraal 

De gymzaal is duurzaam en volledig energieneutraal gebouwd. Zo zijn er onder andere onder de parkeerplaats vijf pijpen 150 meter de grond in geslagen. Vanuit de bronnen diep in de grond wordt het gebouw verwarmd in de winter en gekoeld in de zomer. Het dak ligt vol zonnepanelen en er is een zonnecollector voor het warme water voor de douches aanwezig. Verder ligt er mos op het dak en zijn er buitenwanden waar planten in groeien. Op afstand wordt geregeld hoeveel en wanneer de plantjes water en compost krijgen. De wanden van het gebouw zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe. Het regenwater gaat niet het riool in maar terug in de bodem.

 

Smartwand

Een eyecatcher is verder de zogeheten smartwand. Op de wand kunnen middels een beamer beelden worden geprojecteerd die uitnodigen tot bewegen. Je kunt een gebouw laten zien  waarop je met ballen de ruiten in kan gooien, of iemand tegen wie je kan tennissen. 

 

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw van uw sportcomplex. 
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd