24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zoek je 't?

Calculator Renovatie en Verduurzaming

Je vindt 't bij Van der Horst.
Home - Werken bij - Calculator Renovatie en Verduurzaming

Zoek je ‘t?

En dan bedoelen we niet op z’n Brabants of je er zin in hebt. Want dat hebben we bij Van der Horst altijd. Zin om onze tanden in die uitdaging te zetten. Zin om dat ene complexe project vol risico’s beet te pakken. Zin om te puzzelen, passen en meten totdat het totaalplaatje klopt. Iedere dag is anders. Het enige dat hetzelfde blijft, is die fijne collega die jou ‘s ochtends met een brede glimlach en een vriendschappelijk klopje op je schouder goedemorgen wenst. Zoek jij zo’n uitdagende job? Kom dan werken bij het meest spraakmakende bouwbedrijf van Nederland. Een kleine club, dus een grote rol voor jou.

 

Je vindt ’t bij Van der Horst

Hoe jouw werkdag eruitziet? Lekker afwisselend. Met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je gaat aan de slag met de calculatie voor onze service & onderhoudsafdeling. Denk aan het renoveren en verduurzamen van grote gebouwen. De ene keer gaat het om een school of kliniek, de andere keer om een multifunctionele accommodatie van bijvoorbeeld een gemeente of bedrijf. Hiervoor vraag je offertes op bij onderaannemers en maak je een heldere begroting. Je bent niet vies van onderhandelen en checkt iedere offerte met een scherp oog. Ook als het gaat om kwaliteit zien we bij jou een kritische blik. Signaleer je knelpunten tijdens het calculatieproces? Dan trek je meteen aan de bel. Vervolgens archiveer je alles netjes. Samenwerken is voor jou geen probleem, je draagt graag bij aan een fijne werksfeer. En natuurlijk zorg je goed voor jezelf met op tijd een goede kop koffie en een lekkere lunch. Want ook dat vinden we belangrijk.

Wordt je enthousiast van deze functie, maar beschik je nog niet over ervaring? Heel graag leren wij jou het vak en zien we toch jou sollicitatie tegemoet.

Heb je ‘t?

 

  • bouwkundig inzicht
  • een afgeronde opleiding richting bouwkunde
  • meerdere jaren ervaring als calculator, of zin en de wil hebben om het vak te leren
  • de skills om zelfstandig te werken

 

Wil je ‘t?

  • een zelfstandige en afwisselende baan bij een dynamische, innovatieve organisatie
  • volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • goed salaris, vakantie en roostervrijedagen conform cao Bouw & Infra
  • degelijk bouwpensioen, met de beste dekking van Nederland
  • klein team met enthousiaste en betrokken collega’s die successen samen vieren 

 

Ontdek ‘t

Ben jij zover: wil je bouwen aan jezelf? Bij Van der Horst krijg je alle ruimte. Want ondanks dat wij graag muren bouwen, bouwen we er geen om jouw rol heen. En ook geen dak boven jouw hoofd. De sky is de limit. Je mag buiten de looppaden werken, verder kijken dan die hoogwerker en zelf bepalen hoe hoog je jouw kansen opmetselt. Samen bouwen we aan jou.

 

Doe ’t!

Wil je meer weten, gewoon eens een keer rondkijken in ons pand of solliciteren? Gewoon doen! Je bent van harte welkom.

Heb je vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Bel dan met Sharon van der Aa - Gruijters, Personeelsfunctionaris 06-53719221. Een appje sturen mag natuurlijk ook altijd.

Sharon van der Aa - Gruijters
Solliciteer!
Zij hebben 't gevonden

Deze collega's hebben 't al gevonden. Ontdek wat zij te zeggen hebben!

Bart Koenen
Bij Van der Horst aannemers lopen we niet weg voor een uitdaging, maar grijpen we deze met beide handen aan. Wat een ander ziet als een te groot risico, zien wij als een kans om onze expertise te laten zien.
Willem Schuurmans
Ik wil bij Van der Horst werken omdat het bedrijf een prachtige uitstraling heeft, hele fijne collega's en een open structuur waar we mooi samen kunnen werken.
Karlijn van den Elzen
Je wordt geaccepteerd zoals je bent en gewaardeerd om wat je doet. Dat vind ik het voordeel van een kleiner bedrijf, het is heel persoonlijk.
Ariën Auwens
Die gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor een familiebedrijf. Dat trok me aan en is ook de reden dat ik hier nog steeds met veel plezier werk.
Recente projecten

Sporthal Sporterijen

Een energieneutrale sporthal

Een nieuw groen en duurzaam woonhart in Rijen. Een gebied waar voldoende ruimte is om te wonen, te sporten, te spelen en te genieten van de buitenruimte.

Bekijk dit project

MFA Oelbroeck

Tijdens de grootscheepse verbouwing bleef het pand in gebruik

We realiseerden o.a. een grote theaterzaal met podium, diverse vergaderruimtes, een bibliotheek, ruimtes voor creatief gebruik en sport en een kinderdagverblijf. 

Bekijk dit project

KOMBI Bouwmaterialen

Samenwerken met een volledig open begroting  

We realiseerden een moderne showroom, frisse kantoren, een coffeecorner, opslag en een drive-through en dat alles binnen budget en planning! 

Bekijk dit project

Je vindt 't bij
Van der Horst.