24/7 Bouwservice

In geval van een calamiteit, bijvoorbeeld inbraak-, water- en stormschade, kunt u ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer: 0486 431239

Zwembad Den Ekkerman

Veldhoven
Home - Projecten - Zwembad Den Ekkerman

Ontwerpen, bouwen en 10 jaar onderhouden? 

Van der Horst weet waar je aan begint

 


Gevarieerd programma

Met het nieuwe complex kan de stichting die het zwembad exploiteert de bezoekers nog beter voorzien in een gevarieerd en vernieuwend programma. Naast de beweeglessen voor alle leeftijden, therapie zwemmen, banenzwemmen, leszwemmen en recreatief zwemmen met allerlei speeltoestellen zijn er ook weer voldoende mogelijkheden voor thema-avonden. Tevens kunnen de zwemverenigingen hun activiteiten zoals waterpolo en onderwaterhockey uitoefenen.

 

Maar liefst 3 baden 

Er zijn drie baden gerealiseerd met elk een eigen uitstraling en maatvoering. Het therapiebassin (13,5 x 8 meter) is warm en sereen en het wedstrijdbad (25 x 17 meter) is professioneel en doelmatig. Het doelgroepenbad (20 x 10 meter) is kleurrijk en het aanbod dusdanig veelzijdig dat besloten is het om te dopen tot 'multifunctioneel' bad.

 

Duurzaamheidsambitie

Om de energievraag zo laag mogelijk te houden, is uitgegaan van een compacte opzet en een hoogwaardige thermische schil van het gebouw. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen, zoals warmtepompen met als bron buitenlucht en op het dak liggen zonnepanelen. Bij de keuze van de materialen is rekening gehouden met de duurzaamheidsambitie van de gemeente. Zo zijn er diverse cradle tot cradle materialen toegepast en is de verbindingsgang afgewerkt met plafonddelen uit het bestaande gebouw. Het nieuwe zwembad heeft een GPR score van 8,4. Zwembad Den Ekkerman is in november 2021 opgeleverd met een onderhoudscontract voor 10 jaar.

 

 

Voor welke bouwuitdaging zoekt u overtuigend bewijs?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van der Horst aannemers hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw van uw sportcomplex.
Zoekt u een oplossing voor úw uitdagende bouwproject?

Neem nú contact op

 

"Er zijn drie baden gerealiseerd met elk een eigen uitstraling en maatvoering;

een therapiebassin, een doelgroepenbad en een wedstrijdbad!"

 

 

8000

woningen hebben wij dagelijks in onderhoud

 

48

gebouwen brandwerend gemaakt

31

sportaccommodaties gerealiseerd